PSM Caz Festivali: Mark Guiliana

PSM Caz Festivali: Mark Guiliana

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Mayıs 2019 Salı 07 Mayıs 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 75.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ May 7, 2019

Yeni nesil davulcular arasında hızla yükselen bu genç yıldızın performansı, ustalığın yaşa bağlı olmadığını bir kez daha kanıtlayacak.

Mark Guiliana’nın davula getirdiği kavramsal yaklaşımlar ve rock, elektronik, caz gibi farklı türlerin ritimlerine olan teknik hakimiyeti, onu genç yaşında dünyanın aranan davulcularından biri haline getirdi.

Modern Drummer, JazzTimes ve DownBeat gibi pek çok önemli mecra tarafından kendi neslinin en iyisi olarak tanımlanan Guiliana, aralarında Meshell Ndegeocello, Gretchen Parlato, Avishai Cohen, Matisyahu, Lionel Loueke, Now vs. Now, Dhafer Youssef gibi isimlerin bulunduğu onlarca müzisyen ve gruba hem kayıtlarda hem de turnelerde eşlik etti. 2016’da kaybettiğimiz müzik efsanesi David Bowie’nin ölümünden kısa süre önce yayınlanan ve 24 ülkede bir numaraya oturan son albümü Blackstar’daki performansı ise bu genç yıldızın bilinirliği zaten hızla yükselmekte olan isminin global ölçekte kitlelere ulaşmasındaki önemli faktörlerden biriydi.

Kendi ismiyle yayınlanan albümlerinin yanı sıra, kurucusu olduğu Beat Music üzerinden elektronik müzik üretimlerini paylaşan Guiliana, klasik “akustik-caz dörtlüsü” oluşumunun geleneksel sınırlarını zorlamak amacıyla kurduğu Mark Guilliana Jazz Quartet ile de Family First (2015) ve Jersey (2017) albümlerini yayınladı.

Davulunu ustalara has bir teknik yetenek, üstün ritim duygusu ve yüzü geleceğe dönük bir vizyonla birleştirerek konuşturan Mark Guiliana genç bir yıldızın göz kamaştıran parlaklığını Studio sahnesine taşıyacak.

“Temel hedef kendinin en iyi versiyonu olmak, hem müzikte hem de genel olarak. Özgüven ile ego arasında büyük bir fark var. Özgüven hiçbir şeyin ters gidemeyeceği bir yerden çalmayı gerektiriyor ki bu oldukça zorlayıcı. Anın içinde çaldığım, özgür olduğum ve yapılan müzik için doğru kararları alabildiğim bir yer özgüven.”
Mark Guiliana, 2018

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT