PSM Caz Festivali: Olafur Arnalds

Tarihler: 15 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2019 Çarşamba 15 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Öğrenci Biletleri Tükenmiştir. 1. Kategori - Tam 180.00 TL Öğrenci 135.00 TL 2. Kategori - Tam 150.00 TL Öğrenci 112.50 TL 3. Kategori - Tam 120.00 TL Öğrenci 90.00 TL 4. Kategori - Tam 95.00 TL Öğrenci 71.25 TL 5. Kategori - Tam 80.00 TL Öğrenci 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2019 ~ May 15, 2019

İzlanda’dan huzur, dinginlik ve mutluluğun formülünü taşıyan kompozisyonlar sarıp sarmalayacak tüm salonu.

2000’lerin ikinci yarısı itibariyle yükselerek dünyanın en büyük salonlarını hıncahınç dolduran neo-klasik müzik hareketinin İzlandalı süperstarı Ólafur Arnalds, Bafta ödüllü bir kompozitör, prodüktör ve multi-enstrümantalist. Klasik müzik enstrümantasyonunun post-rock, pop, caz ve elektronik müzik unsurlarıyla ortaklık kurduğu besteleriyle adeta sihirler yaratıyor, ve söz konusu ister bir Chopin eseri olsun ister Destiny’s Child hiti, onun hünerli ellerine geçtiğinde melankolik işitsel diyarların kapıları aralanıyor.

Kariyerine ülkesindeki çeşitli metal gruplarında davul taburesine oturarak başlayan Arnalds’ın piyano ve yaylılara ağırlık veren klasik kompozisyonları çağdaş enstrümantal müziğin mabedi kabul edilen plak şirketi Erased Tapes tarafından hızla keşfedildi ve sanatçı ilk albümü Eulogy for Evolution’ı 2007’de yayınladı. Ertesi yıl nordik müziğin efsanevi grubu Sigur Rós ile turneye çıkan sanatçı, 2009’da electro-pop grubu Bloodgroup’un arkasındaki isim olan Janus Rasmussen ile hayata geçirdiği deneysel techno projesi Kiasmos ile müzikal paletine yepyeni zenginlikler kattı.

2013’te Mercury Classics aracılığıyla yayınlanan For now I am Winter albümündeki orkestral aranjmanları ve farklı müzikal dünyalar arasında kurduğu olağanüstü sıcak iletişimlerle ayakta alkışlanan Arnalds, aynı zamanda Arnór Dan’i de yanına alarak ses evrenine ilk kez vokali dahil etti. Another Happy Day, Gimme Shelter ve Broadchurch gibi film ve televizyon işleri için yaptığı müziklerle de dünya sahnesinde vazgeçilmez bir konuma yerleşen sanatçı, bugüne kadar İzlanda Senfoni Orkestrası, çellist Alice Sara Ott ve Alman kompozitör Nils Frahm gibi isimlerle ortak çalışmalara imza attı.

Ólafur Arnalds’ın geçtiğimiz yıl yayınladığı re:member isimli solosu, Stratus adlı yazılım teknolojisinin yardımıyla sanatçının piyano düzeneğinden beklenmedik harmoniler ve leziz melodik sürprizler çıkaran deneysel bir çalışma ve bu kompleks müziğin arkasındaki derin müzikal zekanın paha biçilmez bir ürünü. Arnalds, kendisini büyük bir özlem içinde bekleyen İstanbul izleyicisiyle Turkcell Sahnesi’nde bir araya gelecek.

“Canlı performans dinleyicinin tepkisini doğrudan gözlemleyebildiğiniz tek yer ve insan üzerinde Facebook ya da Instagram’daki bir beğeniden çok daha büyük bir etkiye sahip.”

Ólafur Arnalds, 2018

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci biletleri tükenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT