PSM Loves2Dance: Henrik Schwarz

PSM Loves2Dance: Henrik Schwarz

Tarihler: 10 Haziran 2023 Cumartesi ~ 10 Haziran 2023 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Ön Satış 1. Dönem - Ayakta / Early Bird 1 - Standing - ₺330,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2023 ~ Haz 10, 2023

Henrik Schwarz, PSM Loves2Dance kapsamında 10 Haziran akşamı Zorlu PSM'yi dans pistine çevirecek! Alman elektronik müzik gurusu Schwarz, kariyeri boyunca caz, klasik müzik, soul ve house müziği gibi farklı türleri birleştirerek kendine özgü bir tarz oluşturdu. Bu sayede dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Schwarz, müzik kariyeri boyunca birçok başarılı çalışmaya imza attı. "Take Words In Return", "Once Again" ve "Walk Music" gibi şarkıları en iyi ve popüler eserleri arasında yer alıyor. Bu şarkıları, farklı tarzları bir araya getirerek oluşturduğu orijinal müzikleriyle birleştiriyor.

Henrik Schwarz, canlı performanslarıyla da ün kazandı. Canlı performanslarına müzik aletleriyle eşlik eden sanatçı, dinleyicileri dans pistine çekiyor ve enerjik bir atmosfer yaratıyor. Yaptığı işi sevgiyle ve tutkuyla yapan Schwarz, sahnede adeta bir müzik ustası gibi performans sergiliyor.

Zorlu PSM'de gerçekleşecek konseri, dans pistini coşturacak bir performansla tamamlayacak olan Henrik Schwarz'u kaçırmayın. Elektronik müzik tutkunları, 10 Haziran'da Zorlu PSM'de buluşuyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT