Quartet Mapa

Quartet Mapa

Tarihler: 25 Aralık 2016 Pazar ~ 25 Aralık 2016 Pazar 25 Aralık 2016 20:00

Yer: Bisahne

Ücret: - Tam 45.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Camcı Fevzi Sok. 34/A Kumbaracı Yokuşu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2016 ~ Ara 25, 2016
Devlet Opera ve Balesi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyelerinin bir araya gelmesiyle oluşan Quartet Mapa, 25 Aralık'ta Bisahne'de müzikseverlerle buluşuyor.

"2008 yılında İsis Quartet adıyla kurulan topluluk, bu isimle 2008-2010 yılları arasında yurt içi ve yurt dışında çeşitli konserler vermiştir. 2016 yılı itibariyle Quartet Mapa ismini alan topluluk Devlet Opera ve Balesi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyelerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Quartet’in repertuvarında her dönem klasik müzik bestecisinin eserleri olmasına karşın öncelikli amacı klasik müziğin ülke çapında yaygınlaşmasına aracı olmak, çağdaş dünya ve Türk eserlerinin ülkemizde seslendirilmesine katkıda bulunmak, çok sesli müzik ile zengin Türk ezgilerinin bir arada kullanıldığı yenilikçi bir müzik anlayışıyla düzenlenmiş eserlerle yerelden evrensele ulaşmaktır. 2016 yılı itibariyle repertuvarını bu amaç çerçevesinde oluşturan topluluk, solist keman sanatçısı olarak topluluğa katılan Hüseyin Ulutaş’ın düzenlemelerinin de yer aldığı N.Paganini’den A.E. Çiçek’e uzanan zengin bir repertuvarla seyircisiyle buluşacaktır."

Solist: Hüseyin Ulutaş (Keman)
1.Keman: Yeşim Güner
2.Keman: Şenzelita Aykanat
Viyola: Melda Sak
Viyolonsel: Zeynep Ulutaş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT