R.O x Konaba, Pale Grey

R.O x Konaba, Pale Grey

Tarihler: 22 Haziran 2018 Cuma ~ 22 Haziran 2018 Cuma 22 Haziran 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2018 ~ Haz 22, 2018

Belçika’nın en taze yeteneklerinden R.O x Konoba ve janrlara sığmayan müziği ile Pale Grey 22 Haziran’da Zorlu PSM’de!

R.O x KONOBA

Konoba ismiyle tanıdığımız Raphael Esterhazy, Belçika’nın en genç yeteneklerinden biri. Bağımsız bir müzisyen, söz yazarı ve başarılı bir yapımcı olan Esterhazy, Konoba ismiyle ilk EP’sini Haziran 2011’de yayınladı. Ocak 2012’de “Mind the Gap” ismiyle yayınladığı ikinci EP’sini ise 2013 tarihli ilk albümü “Colours & Shapes” izledi. Albümdeki “I’ve Been Dreaming” ile gerçek çıkışını yapan Konoba, bu parçasıyla Londra 48MVP ödüllerinde En İyi Şarkı, En İyi Müzik Videosu ve Dinleyici Ödülü’ne layık görüldü. 2017 yılında çıkardığı en güncel albümü Smoke & Mirrors ile ise bugüne kadar geliştirdiği en olgun sound’u dinleyicisiyle buluşturdu.

R.O veya Olivier Rugi, müzik hayatına 6 yaşında çalmaya başladığı piyano ile adım attı. 13 yaşında gitara başlayan Olivier’in hayali profesyonel bir gitarist olmaktı. İlerleyen yıllarda akustik gitarın limitlerini keşfederek yolculuğunu elektronik müzikle birleştirdi. Doğal yetenek Olivier, elektro ve house müziği gelişmiş bir bas ve incelikli bir ses tasarımıyla buluşturarak kendi müziğinde hızla yükseldi.

Olivier’ın ilk EP’si “Round 2”yi Sons of Beat etiketiyle 2012 yılında yayınlandı. Elektronik sahnesine ilk adımını attığı bu yıllarda tanıştığı Konoba ile yaptığı işbirlikleri “On Our Knees” muhteşem bir başarıya evrildi ve ikili daha sonra “Get Home”, “Elle” ve “Rockstar” gibi single’lar ile elektronik sahnesinde adlarından övgüyle bahsettirdiler.

PALE GREY
Janrlara sığmayan müziği ve unutulmayacak sahne performansıyla Pale Grey, 22 Haziran’da Zorlu PSM’de!

Pale Grey, hip hop, indie ve elektronik türü müzikleri kendine has yorumuyla harmanlayarak oluşturduğu melodiler ile size sıcak yaz akşamlarını hatırlatırken Berlin’de bir gece kulübünde müziğe kendinizi bıraktığınız anları da yaşatmayı başarıyor. Daha önce Great Escape, Mama ve Dour gibi Avrupa festivallerinde kitlelerin keşfedip yakın takibe aldığı Pale Grey, 2017 yılında muhteşem bir geri dönüş yaparak müzik sahnesinde kendisini yeniden konumlandırdı. Çarpıcı bir albüm için bir yıldan fazla süre stüdyoda yatıp kalkan grup folk-pop, deneysel sesler, hip-hop ve elektronik gibi yeni keşiflerle dinleyicisine kavuştu. 2017 tarihli WAVES albümü, bugüne kadar sundukları en dahiane iş olmanın yanı sıra Paris’te geliştirilmiş şarkılarıyla karanlığın ve aydınlığın en mükemmel dengesinde yerini alıyor.

Kapı: 21:00
Pale Grey: 22:00
R.O x Konoba: 23:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT