Rabih Abou Khalil

Tarihler: 21 Şubat 2018 Çarşamba ~ 21 Şubat 2018 Çarşamba 21 Şubat 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 105.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL 4. Kategori 60 yaş üstü - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2018 ~ Şub 21, 2018
Rabih Abou Khalil,21 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda sizlerle...

Beyrut’ta doğan ve klasik eğitim alan flüt ve ud sanatçısı Rabih Abou-Khalil, 1978’de Lübnan iç savaşı sırasında Almanya’ya göç etti. Münih Müzik Akademisi’ndeki çalışmalarının ardından, Abou-Khalil, flütçü olarak yaptığı albümler çok fazla ilgi görmedi. 1986 yılında Oregon’un basçısı Glen Moore ve Miles Davis’in eski saksafoncusu Sonny Fortune’un da dahil olduğu ünlü bir caz grubunun kurulması vesilesiyle ud çalışmalarına geri döndü.

Bu ilk ortak çalışmanın ardından gelen yıllarda Abou-Khalil bir yandan dünyaca ünlü bir yandan da yerel birçok caz, folk ve etnik müzik sanatçılarıyla birlikte çalışarak kariyerini sürdürdü.

Müziği tek bir biçimle sınırlı kalmayıp çeşitli zamanlarda caz,klezmer, çingene müziği, modern klasik müzik ve Orta Doğu halk müziğini kucaklayarak itibar kazanmıştır.

Son albümünde müziğin zenginliğini keşfetmek için politik,dini ve toplumsal normları reddetmiş, evrensel kendine özgüve başına buyruk bir müziğe dönüş yapmıştır. Abou - Khalil günümüzde Münih ve Güney Fransa’da yaşıyor ve eserlerin iüretmeye devam ediyor.

Rabih Abou - Khalil tartışmasız evrensel bir müzisyen. Onun kendine özgü eklektik tarzı, geleneksel enstrüman kullanımı ve yenilikçi besteleri bir araya getiren yaratıcı zekasının ürünü olarak kabul ediliyor.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT