Raul Midon - CRR Caz Orkestrası

Raul Midon - CRR Caz Orkestrası

Tarihler: 20 Mayıs 2022 Cuma ~ 20 Mayıs 2022 Cuma 20 Mayıs 2022 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 33.00 TL İndirimli 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2022 ~ May 20, 2022
Herbie Hancock, Stevie Wonder ve Bill Withers gibi devlerle yaptığı çalışmaların yanı sıra, Queen Latifah ve Snoop Dogg’un albümleri ve Spike Lee’nin She Hate Me filmi için yaptığı bestelerle de tanınan Raul Midon, Nail Yavuzoğlu yönetiminde CRR Caz Orkestrası ile unutulmaz bir performansa imza atacak.

Nail Yavuzoğlu şef 
Raul Midon gitar 

New York Times, Raul Midon’u onun canlı performanslarına olan hayranlığını “gitarı orkestraya, sesini ise koroya çeviren, tek kişilik bir grup” diye ifade etmiştir. Midón’un Bad Ass & Blind albümü adını, soul müziğin en önemli temsilcilerinden Bill Withers’ın ona taktığı bu lakaplardan almaktadır. 2017’de piyasaya sürülen bu albümde Midón trompetçi Nicholas Payton, piyanist Gerald Clayton ve davulcu Gregory Hutchinson gibi ünlü caz müzisyenleriyle birlikte çalışmıştır. NPR, bu albümü tanımlarken, “Midón sınırları rahatlıkla aşan ve baş döndüren bir müzikalite sunan kayıtlar yapmayı sürdürüyor” demiştir. 2018 senesinde yayınladığı albümü olan If You Really Want’ta ise, Midón’un sesi ve gitarı, Al Jarreau’dan Elvis Costello’ya, Laura Mvula’dan Snarky Puppy’ye kadar birçok müzisyenle ortak çalışmalar yapan GRAMMY ödüllü Hollanda topluluğu Metropole Orkestra ile birleşmiştir.

Midón, If You Really Want’ta bir GRAMMY ödüllü müzisyenle daha mükemmel bir uyumla çalışmıştır: aranjör ve orkestra şefi Vince Mendoza. Relix dergisi bu albüm için şöyle demiştir: “Albüm boyunca, Midón’un o tutkulu ve güvenli sesi her kelimeye gereken değeri veriyor, siz de içtenliğini oradan anlıyorsunuz.”

- İndirimli biletler; öğrenci, öğretmen, basın kartı sahipleri, 60 yaş üstü, engelli vatandaşlar, gaziler, şehit dul ve yetimleri için geçerlidir.- CRR Konser Salonu’ndaki etkinlikler pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı kabul etmiş sayılır.- Seyircilerin pandemi kurallarına göre düzenlenmiş mesafeli oturma düzenine uyması ve belirtilen koltuklarda oturması zorunludur.- CRR Konser salonu Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı nano gümüş iyon teknolojisi ile etkinlik öncesi, etkinlik aralarında ve etkinlik sonrası dezenfekte edilmektedir.- Mekan içerisindeki ortak alanlarda el dezenfektan üniteleri bulunmaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı çocuk etkinlikleri hariç salona alınmaz.- Salonun içerisine her türlü yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.- Konser başladıktan sonra salona giriş yapan seyirciler balkon kısmına yönlendirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT