RBMA Night: Tokimonsta - Julio Bash

Tarihler: 05 Şubat 2016 Cuma ~ 05 Şubat 2016 Cuma 05 Şubat 2016 23:00

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 33.75 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2016 ~ Şub 5, 2016
Brainfeeder ailesinin marifetli prodüktörlerinden Tokimonsta ve Julio Bashmore, Red Bull Music Academy Night kapsamında ilk defa Babylon sahnesinde.

Tokimonsta
2010’da Londra’daki Red Bull Music Academy katılımcılarından olan Tokimonsta bugüne dek "Midnight Menu" “Half Shadows” ve “Desiderium” adında üç albüm, beş EP ve sayısıy single yayınladı. Justin Timberlake, Deadelus, Jessie Ware için yaptığı remix'ler ile ününü arttıran Lee, enstrümental hip hop, indie electronic ve r'n'b bileşenlerini özenle harmanlıyor. Tokimonsta, 2012 yazında Kanada’da gerçekleşen elektronik müzik temalı Full Flex Express tren turunda Skrillex, Diplo, Grimes ile birlikte turladı ve devamında da Coachella, Sonar ve SXSW gibi sayısız festivalde sahne aldı. 

Julio Bashmore
Bristol’a hakim olan elektronik, dubstep ve house ile yetişen Julio Bashmore, müzik bu türleri birleştirerek 2009 yılında yayınladığı Dirty Bird adlı ilk EP albümü ile elektronik müzik sahnesine dahil oldu. Bashmore aynı zamanda dubstep'ten etkilenerek yarattığı Au Seve, Holding On ve Jessie Ware’in eşlik ettiği Peppermint gibi şarkıları kendi yorumuyla remiksledi. Geçtiğimiz aylarda yayınladığı ilk uzunçaları Knockin’ Boots ile adından söz ettirmeye devam ettiren Bashmore, kendine has yorumu ile harmanladığı türleri Babylon Bomonti’de elektronik müzik tutkunlarına sunacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı Açılış 21:30- Tokimonsta 23:00- Julio Bashmore 00:30- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT