Red Bull Music Festival Istanbul

Tarihler: 11 Ekim 2019 Cuma ~ 11 Ekim 2019 Cuma 11 Ekim 2019 20:30

Yer: Moda Sahnesi

Ücret: - Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Normal Dönem - 90.00 TL Avantajlı Dönem (7 Ağustos’a Kadar) - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2019 ~ Eki 11, 2019
11 Ekim gecesi Moda Sahnesi’nde Red Bull Music Festival İstanbul kapsamında Vogue kültürünün parıltılı ve göz kamaştıran bir suretiyle karşılaşmaya hazır mıyız?

biriken sanat kolektifi ve Red Bull iş birliği ile ruhunuzu harekete geçirecek bir atışma, en derinden duyguları dansa, coşkuya, müziğe, stile dönüştürecek bir boy gösterme, şamatalı bir şölen! 11 Ekim gecesi Moda Sahnesi’nde Red Bull Music Festival İstanbul kapsamında Vogue kültürünün parıltılı ve göz kamaştıran bir suretiyle karşılaşmaya hazır mıyız? Gökkuşağının tüm renklerine hazırsak eğer, Ballroom Night, performans sanatçılarını, drag queen’leri, dansçıları ve DJ’leri sahneye davet ediyor! Hem İstanbul’dan hem dünyanın farklı kentlerinden özel isimlerin ağırlanacağı gecede sağlam ve “havalı” adımlarla turlanacak bir “cat walk” ile karşı karşıya kalacağız.

Linn da Quebrada
Cinsiyet ve beden paradigmalarına meydan okuyan hip hop sanatçısı, Brezilya LGBTİ+ topluluğunun en üretken isimlerinden biri. Brezilya funk’ını ve ruhunu rap ile buluşturuyor.

Lyzza
Yoğun kulüp ritimleriyle Avrupa’nın farklı kentlerinde birçok gece kulübünde bedenlerin özgürleşmesini sağladı. Sıra İstanbul’da!

House of Ninja
Voguing kültürünün en prestijli isimlerinden Willi Ninja’nın özgür ve özgün perspektifinde, onun ayak izlerini takip eden üstün yetenekli dansçılar topluluğu.

Kübra Uzun
Performans sanatçısı Kübra Uzun “The show must go on” diyor ve şarkıcı, şarkı sözü yazarı, piyanist Can Türkkan eşliğinde bizlere müzikal geçmişi ve yolculuğuna göz kırpacak iki şarkı söylüyor.

Dudakların Cengi : Pop Emergency!
Dudakların Cengi, kısa bir sürede İstanbul drag ailelerinin altın günü haline gelen bir açık sahne lipsync etkinliği.  Her zamanki gibi müzikal türler arasında özgürce gezinecek şovları ise bu geceye özel!

Cake Mosque
On parmağında on marifet Cake Mosque bu defa karşımız “burlesque” kızı olarak çıkıyor. Tap dance ve voguing dansı birleştirdiği “too darn hot” şovu ile bizlerle olmaya hazırlanıyor.

biriken party!!!
“ biriken Party” Melis Tezkan ve Okan Urun’un oluşturduğu sanatçı ikilisi biriken’in 2008’den bu yana Ünal Bostancı ile birlikte müzik, performans ve eğlenceyi harmanlayarak oluşturdukları özel bir konsept. Üçlü  Ballroom Night gecesi için sürprizlerle dolu bir geceye davet ediyor. 

Age Reform
Birçok farklı disiplinde üretim yapan sanatçı ve müzisyen Berk Çakmakçı'nın deneysel elektronik müzik projesi. Klüp müziğinin "tekinsiz" taraflarında gezinen setlerini keskin pop anları ile bölmeyi seven Age Reform gece boyunca kabinde olacak.

** Red Bull Music Festival Istanbul için özel tasarlanan Red Bull kutularında yer alan QR kodları okutarak ya da  www.redbull.com/rbmfistanbul adresine girerek katılmak istediğin gecenin biletlerini %25 indirimle alma şansını yakalayabilirsin.

redbull.com/istanbul
#REDBULLFESTIST

Red Bull:
Red Bull, 20 yılı aşkın süredir “müziği daha öne taşıma” misyonuyla pek çok fikre ve sanatçıya katkı sağlamaktadır. Global çaptaki müzik festivalleri, atölyeler, sanatçı ve yerli müzik kolektifleriyle gerçekleşen işbirlikleri ile müziği ve müziğin arkasındaki yenilikçi zihinleri desteklemektedir.

- Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. - Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT