Remi Boucher - Lorenzo Micheli

Remi Boucher - Lorenzo Micheli

Tarihler: 21 Mayıs 2019 Salı ~ 21 Mayıs 2019 Salı 21 Mayıs 2019 20:00

Yer: Mimar H.Vedat Çakırca Konferans Salonu

Ücret: 1. Kategori - 73.50 TL 2. Kategori - Tam : 51.00 TL - Öğrenci : 31.00 TL 3. Kategori - Tam : 39.50 TL - Öğrenci : 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: TC Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2019 ~ May 21, 2019
Remi Boucher & Lorenzo Micheli, Mimar H.Vedat Çakırca Kon. Salonu'nda !

6.Uluslararası İstanbul Gitar Festivali’nin ikinci gününde ilk olarak Remi Boucher sahne alacak. Sanatçı, ulusal ve uluslararası birçok ödülüne ek olarak, 18 aydan kısa bir sürede, Avrupa, Amerika ve Asya'da en önemli uluslararası müzik yarışmalarının beşinde birincilik ödülü alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Konserlerinde genellikle teknik güçlüğe sahip eserlere yer vermesi ile ünlenen Boucher, dünyanın önde gelen gitaristleri arasında gösterilmektedir.

Konserin ikinci yarısında, kendi kuşağında haklı bir üne sahip olan, İtalyan gitarist Lorenzo Micheli yer alacak. En prestijli yarışmalarda birincilik ödülü sahibi olan Micheli, altıyüzün üzerinde verdiği konserlerle kırılması zor bir rekora imza atmıştır. Konserlerinde genellikle Klasik İtalyan bestecilerinin eserlerine yer vermesine rağmen, Romantik ve Modern müzik örnekleri de repertuvarında yer almaktadır.

Remi Boucher Dünyanın dört bir yanında gitarın önde gelen virtüözlerinden biri olarak bilinen Remi Boucher, eşsiz teknik yetenekleriyle izleyicileri şaşırtmıyor, aynı zamanda enstrümandaki göz kamaştırıcı yenilikleriyle onları büyülüyor. Resitalleri, enstrüman için şimdiye kadar yazılmış en zorlu eserleri içermektedir. Aynı zamanda yaptığı uyarlamalarla, orijinal olarak gitar ve orkestra için yazılmış tüm eserleri solo olarak çalma konusunda da ün kazanmıştır. Remi, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Çin, Estonya, Rusya, Kore, Meksika, Kanada, Avusturya, Almanya, İspanya ve diğer birçok ülkede konserler vermiştir. 

Ulusal ve uluslararası birçok ödülüne ek olarak, 18 aydan kısa bir sürede Rémi Boucher, Avrupa, Amerika ve Asya'da en önemli uluslararası müzik yarışmalarının beşinde birincilik ödülü alarak büyük bir başarıya imza atmıştır; “Alessandria” (İtalya), “Andrès Segovia” (Palma de Mallorca, İspanya), “Havana” (Küba), “Mauro Guiliani” (Torino) ve “Fernando Sor” (Roma).

Lorenzo Micheli, en prestijli gitar yarışmalarında aldığı birincilik ödülü ( Citta di Alessandria, Gragnano, Guitar Foundation of America) ve tüm Dünya’da verdiği yoğun konser kariyeri ile tanınmıştır.

Hem solo hem de konçerto soloisti olarak verdiği konserler, 600 sayısına ulaşmıştır. Bu konserler içinde, tüm Avrupa, Amerika, Kanada başta olmak üzere, Afrika, Asya ve Latin Amerika ülkeleri bulunmaktadır. Matteo Mela ile kurduğu SoloDuo gitar ikilisi Dünya çapında üne sahiptir. Konser verdiği başlıca salonlar arasında, New York Carnegie Hall, Seull Sejong Hall, Kiev Hall ve Viyana Schubertsaal yer almaktadır.

15 yıl içerinde, Naxos, Stradivarius, Pomegranate ve Soundet gibi firmalar tarafından, yirminin üzerinde CD kaydı yayınlanmıştır. Bu kayıtlar arasında, Dionisio Aguado’nun müziği, François de Fossa Kuartetler, Viyana’lı besteci Ferdinand 
Rebay’in sonatları bulunmaktadır.

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT