Riverside

Tarihler: 11 Mayıs 2010 Salı ~ 11 Mayıs 2010 Salı - Saat: 21:00

Yer: Punctum Performance

Ücret: Ayakta: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17A Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2010 ~ May 11, 2010

Avrupa’nın en önemli Progressive Rock gruplarından RIVERSIDE, 3 yıl aradan sonra tekrar İstanbul’da!

Ülkemizde “Second Life Syndrome” albümü ile birlikte hatırı sayılır bir fan kitlesi kazanan ve Masstival 2007 sahnesindeki üstün performansları ile Türkiyeli müzikseverleri mest eden RIVERSIDE 2001 yılında kuruldu ve bugüne dek Out Of Myself, Second Life Syndrome, Rapid Eye Movement ve Anno Domini High Definition isminde 4 albüm yayınladı. Özellikle 2005 yılı albümleri Second Life Syndrome albümü ile sükse yapan grup en son 2009 yılında çıkardığı Anno Domini High Definition albümü ile gelip geçici bir grup olmadığını, Progressive Rock sahnesinin en önemli gruplarından biri olduğunu kanıtladı.

Pink Floyd, Porcupine Tree, Opeth, Dream Theater ve Tool gibi grupların etkilerinin hissedildiği RIVERSIDE’ın Secondlife Syndrome albümü En İyi 100 Progressive Rock Albümü listesinde 43. sırada yer almaktadır. 44 dakika 44 saniye süren Anno Domini High Definiton albümü ile bir çok rock, metal, progressive rock müzik dergisinden yüksek puanlar ve övgü dolu eleştiriler alan RIVERSIDE`ın 11 Mayıs`ta gerçekleşecek konseri bugüne dek HAIL!, OVER THE RAINBOW, GOD IS AN ASTRONAUT, KULTUR SHOCK, VINNIE MOORE ve MARILLION Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD PRO tarafından düzenlenmekte.

- Konser düzeni ayaktadır.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT