Rumeli Band Konseri

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 07 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Sultanbeyli Kültür Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 7, 2010

Geçmişten günümüze Rumeli adıyla bilinen topraklarda yaşamış ve yaşamakta olan halkların hüzünlerini, sevinçlerini, coşkularını müzikleriyle anlatan bir topluluk Rumeli Band. Klarnetist Serkan Çağrı’nın girişimiyle bir araya gelen ve gün geçtikçe yükselen bir seyir izleyen Rumeli Band; Bulgar, Arnavut, Boşnak, Makedon, Roman, Yunan, Trakya gibi her köşesinde farklı bir zenginliğe sahip toprakların şarkılarını geleneğine bağlı bir anlayışla seslendirirken, dinleyicisini de bu kültürlere tanıklık etmeye davet ediyor. Klarnet, trompet, akordeon, askı davul, darbuka gibi geleneksel enstrümanların yanı sıra; bünyesinde basgitar, bateri ve keyboard gibi modern enstrümanların da yer aldığı orkestraya, vokalde Arnavut asıllı İmran Salkan Türkoğlu eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT