Russian Circles presented by %100 Music

Russian Circles presented by %100 Music

Tarihler: 10 Aralık 2020 Perşembe ~ 10 Aralık 2020 Perşembe 21:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Normal Dönem - Tam - 132,00 ₺ Normal Dönem - Öğrenci - 93,50 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/ ve Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2020 ~ Ara 10, 2020

Günümüzün en iyi progresif post-rock temsilcilerinden Russian Circles,10 Aralık’da Türkiye’deki ilk konserleriyle %100 Studio’da fırtınalı iki geceye imza atacak!

İlk albümleri “Enter”ı 2006 yılında yayınlayan ve isminin aksine Şikago’da kurulan grup Russian Circles, 2019 yılında post rock’ı arşa taşıyan isimlerden biri olmayı başarıyor. 2019 Ağustos’unda piyasaya sürülen, müziğin en güzel köşelerine dokunan albümleri Blood Years ile yaratıcı süreçlerini sorgulamamıza sebep olan topluluk; oldukça aktif bir müzik kariyerine sahip Mike Sullivan, Dave Turncrantz ve Brian Cook’tan oluşuyor. Her üretimleri ile dinleyicilere yeni dokular, sinematografik şölenler, acı-tatlı maharetler ve huzursuz edici bir minimalizm yaşatan üçlü, melankoli, öfke ve tereddütü eşsiz bir formül kullanarak bir araya getirdikleri müzikleriyle %100 Studio’ya geliyor!

- Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

- Zorlu Center arama noktalarında görevliler tarafından vücut ısısı ölçümü yapılacaktır. Vücut ısısı 38C üzerinde olan misafirler içeri alınmayacaktır.

- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.

- Kapı açılış saati 19:30, etkinlik başlangıç saati 20:30'dir.

- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.

- Misafirlerin Zorlu PSM girişlerinde 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyarak sıra oluşturmaları ve sıra beklerken bilet, fotoğraflı kimlik ve HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.

- Bilet ile misafir kimlik bilgilerinin tutmaması durumunda Zorlu PSM girişe izin vermeme hakkına sahiptir.

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.

- Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur. Maskesini çıkarığı tespit edilenler uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar Zorlu PSM alanının dışına alınacaktır.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı genelgenin kurallarına göre her yöne koltuk aralarında boşluk bırakılmıştır.

- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.

- Oturma düzeni Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemelerine ve resmi uyarılarına göre değişiklik gösterebilir.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

- Zorlu PSM, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Zorlu PSM etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Öğrenci bileti, kapasiteyle sınırlıdır ve öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrenci kimliğinin etkinlik günü görevlilere gösterilmesi gerekmektedir.

- Zorlu PSM etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT