Sabahattin Ali 115 Yaşında - Aysun - Ali Kocatepe

Sabahattin Ali 115 Yaşında - Aysun - Ali Kocatepe

Tarihler: 15 Kasım 2022 Salı ~ 15 Kasım 2022 Salı 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: Tam 99.00 TL İndirimli 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2022 ~ Kas 15, 2022

Aysun Kocatepe ve Ali Kocatepe’nin özenle hazırladıkları espirili ve keyifli sahnelerine, bu etkinliğe özel bir araya gelen senfoni orkestrası, ekrana yansıtılan görseller ve anekdot anlatımları eşliğinde 15 Kasım’da CRR’de seyirciyle buluşacak.

Aysun - Ali Kocatepe"

Ülkemizin en önde gelen öykü yazarlarından Sabahattin Ali’nin bestelenmiş şiirleri müzik dünyamızda da ses getirmiş ve yazarın daha geniş halk kitlelerince tanınmasında ve okunmasında kuşkusuz rol oynamıştır. 1970’lerden itibaren Ali Kocatepe tarafından bestelenmeye başlanan Sabahattin Ali’ye ait şiirler yaklaşık 40 yıldır şarkı olarak müzik dünyamızın başyapıtları arasında gösterilmektedir.

Bugüne kadar Ali Kocatepe tarafından toplam 8 Sabahattin Ali şiiri şarkı olarak bestelenmiştir. Unutulmayacak bu bestelerden bazıları “Melankoli”, “Ben Sana Vurgunum”, “Çocuklar Gibi”, “Meskenim Dağlar”, “Benimsin Diyemediğim”, “Çakır”.. Beş yıl önce “Sabahattin Ali 110 Yaşında” konseptiyle İstanbul Zorlu PSM’de galası yapılan konser dizisi, orkestra eşliğinde bugüne kadar birçok şehirde sahnelendi. 2022 yılında “Sabahattin Ali 115 Yaşında” konserleriyle seri Kırklareli ve Kuşadası’nın yanı sıra Ankara’da Kemal Gürücü yönetiminde Kent Orkestrası eşliğinde ve Eskişehir’de Ender Sakpınar yönetiminde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde senfonik olarak gerçekleştirilmiştir.

Aysun Kocatepe ve Ali Kocatepe’nin özenle hazırladıkları espirili ve keyifli sahnelerine, bu etkinliğe özel bir araya gelen senfoni orkestrası, ekrana yansıtılan görseller ve anekdot anlatımları eşliğinde 15 Kasım’da CRR’de seyirciyle buluşacak. Senfonik konserin müzik düzenlemeleri Aysun – Ali Kocatepe konserlerinin orkestrasının şefi Mete Çelik’e ait olup vokalde ise İlkyaz Kocatepe, Umut Durmuş kendilerine bu konserde eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT