Sascha Funke (Bpitch Control, DE)

Tarihler: 18 Nisan 2009 Cumartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2009 ~ Nis 18, 2009
18 Nisan 2009, Cumartesi
OLMECA GOLDEN NIGHTS
SASCHA FUNKE (Bpitch Control, DE)

OLMECA GOLD, elektronik müzik dünyasının kalburüstü plak şirketi BPitch Control’ün yıldızlarından olan, dünyaca ünlü Watergate Club’ın son albümünü miksleyen ve Mango adlı son albümü ile müzik çevresinin yeniden dikkatlerini çeken elektronik müzik ikonu Sascha Funke’yi, Indigo’da düzenlediği OLMECA Golden Nights serisi kapsamında 18 Nisan’da müzik severlerle buluşturuyor!

Kompakt plak şirketi ile başladığı elektronik müzik hayatına, şu sıralar dünya elektronik müzik sahnesinin n “hip” plak şirketi B Pitch Control ile devam eden Sascha Funke; son yılların en üretken DJ/prodüktörlerinden bir tanesi. Bunun en önemli kanıtı da Berlin’in dünya markası kulübü Watergate için bir albüm mikslemiş olması.

Elektronik, Hip Hop, Latin, Pop gibi janrları miksleyerek ortaya çıkardığı DJ setleri bir yana, prodüksiyonlarında da aynı kaliteyi yakalmış bir isim Sascha Funke. Elektronik müzikte yeni dalga Alman soundunun en önemli ve gözde temsilcilerinden aynı zamanda.

Bravo ve Mango adlı iki albüme de imza atan Sascha Funke; elektronik müzikte sadelik ve duygusal açıklık normlarını yakalayan ender DJ’lerden olmasının yanında, ritmi yükseltmekte de hiç sıkıntı çekmiyor.

Bu aralar dünyanın gözünün üzerinde olduğu Berlin’in el üstünde tutulan isimlerinden olan Sascha Funke; 18 Nisan’daki OLMECA Golden Nights partisinde Indigo dans pistini müzikal bir serüvene çıkartacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT