Sattas

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 28,50 YTL Öğrenci: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: A. Kalyoncuk Kulluk Caddesi No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008
Sattas
http://www.myspace.com/sattas

Orçun Sünear ile Derya Eke tarafından 2004 yılında bir reggae grubu kurma fikriyle temeli atılan Sattas, 2005 yılının başlarında çalışmalara başladı. Türkiye’nin ilk reggae grubu “Version Forward”ı kurmuş olan Mehmet Yüzbaşıoğlu’nun da davulda yeraldığı Sattas kısa sürede İstanbul dub ve reggae camiasının en çok konser veren ve tanınan gruplarından oldu.

Trompet ve saksofon gibi nefesliler ve harmonica gibi reggae’nin vazgeçilmez enstrümanlarını da müziğine katan sekiz kişilik grup, reggae’nin özünden uzaklaşmadan jazz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başardı. Sahnede Augustus Pablo, Gregory Isaacs, Inner Circle ve Bob Marley gibi isimlerin müziklerini yorumlamanın dışında kendilerine ait kompozisyonları da çalan grup kışa girerken içimizi ısıtacak bir performans ile GHETTO’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT