Şekerleme Diyarında Erken Yılbaşı

Tarihler: 15 Aralık 2019 Pazar ~ 15 Aralık 2019 Pazar 15 Aralık 2019 10:30

Yer: Pera Müzesi

Ücret: - Yetişkin 60.00 TL Çocuk 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2019 ~ Ara 15, 2019
Pera Müzesi, yeni yılı en genç ziyaretçileriyle kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor!

15 Aralık’ta gerçekleşecek, bebeklerin ve yeni yürüyen çocukların ihtiyaç ve isteklerine hitap eden özel bir konser ve bale performansı ile bebekler ve çocuklar en büyük bestecilerin çarpıcı eserleriyle bir araya geliyor. Konserde bebekler ve çocuklar hem bir balerinle tanışma hem de onunla beraber dans edip masalın parçası olma şansı yakalıyor!

Kutlamamızda P.I. Çaykovski’nin ünlü baleleri ‘Fındıkkıran’ ve ‘Kuğu Gölü’nden, ayrıca G.Rossini, J.Strauss and Mozart’ın eserlerinden pasajlar seslendiriliyor. Fındıkkıran ve Clara eşliğinde yeni yılı kutlamak için farklı ülkelerden konuklar ile Şekerleme Diyarı’na doğru yola çıkıyoruz!

Tatiana Uzunay - Yaratıcı (Rusya) 
Didem Karakaya - Flüt (Türkiye) 
Alise Juska Savga - Keman (Letonya) 
Kasia Özdemir - Keman (Polonya) 
Feride Berin Öget - Viyolonsel (Türkiye) 
Olga Yürükoğlu - Balerin (Azerbaycan) 

Alise Juska Savga
Amsterdam'da eğitim gördü, Avrupa çapında Barok orkestralara liderlik etti ve çeşitli topluluklarda solist olarak sahneye çıktı. Jāzeps Vītols Letonya Müzik Akademisi'nde erken dönem müziği yorumlama dersleri veren Savga, ayrıca DJ'lerle çalıştı ve elektrik kemanıyla şovlara katıldı.

Didem Karakaya
Pek çok orkestra ve toplulukta flüt, piccolo ve alto saksafon çalıyor. "Marsyas Flute Dörtlüsü" ve "Trio ad Libitum" topluluklarının üyesi olan Karakaya, İstanbul'da “Flütistan” Uluslararası Flüt Toplantısını düzenledi ve İstanbul'da TRT Radyo 3'te kendi programlarını sundu.

Kasia Özdemir
Poznan Müzik Akademisi'nden yüksek lisans derecesi ile mezun oldu, müzik yarışmalarına katıldı ve Avrupa çapında çeşitli orkestralarda çaldı. Uluslararası keman ve piyano öğretmenliği alanında zengin bir tecrübeye sahip olan Özdemir, hem klasik hem de popüler müzik alanlarında aktif.

Feride Berin Öget
Klasik ve popüler müziği aktif olarak icra ediyor, müzik eserlerine kendi aranjmanlarını yapıyor ve stüdyo kayıt sanatçısı olarak çalışıyor. Doğuş Üniversitesi'nde müzik eğitimi veren ve okul orkestrasını yöneten Öget, TRT radyosunda kendi programını sundu.

Olga Yürükoğlu
Bale çalışmalarına Bakü'de 6 yaşında başladı, Bakü Devlet Opera ve Balesi'nde çalıştı, Bolşoy Tiyatrosu, Moskova'da Kremlin, St. Petersburg'da Mariinsky Tiyatrosu, İstanbul'da AKM, Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde sahne aldı. Halen, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde bale dersleri veriyor.

- 0-2 yaş ücretsiz, ebeveynler ve 0-2 yaş üstü çocuklar bilete tabiidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT