Sepya ve Kök Kadro

Tarihler: 10 Kasım 2018 Cumartesi ~ 10 Kasım 2018 Cumartesi 10 Kasım 2018 21:30

Yer: Cemiyet

Ücret: - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2018 ~ Kas 10, 2018
Sepya ve Kök Kadro, 10 Kasım'da Cemiyet sahnesinde sizlerle...

"Sepya Nisan 2016'da Huner Alemdar(vokal&şarkı yazarı), Filip Tokgöz(davul) ve Mert Kobaş (bass) tarafından kuruldu. 2017 yılında Yiğit Özbaş (saksafon) ve Berk İleriak (gitar) aramıza katıldı. 2018 yılında da son olarak Burak Erensoy (klavye) Sepya'ya dahil oldu.

Kendine özgü tarzı ile besteler yapan Sepya, Türk müzik piyasasında "yeni bir yol açmayı" ve pop; funk, caz ve alternatif rock/indie türleriyle beslediği müziğiyle dinleyicisiyle buluşmayı hedeflemektedir. 

Prodüktör Haluk Polat ile 7 Eylül 2018'de ilk teklisi "Senin Gibi" yi yayınlayan Sepya, hız kesmeden ikinci tekli çalışmalarına devam etmektedir. Repertuvarına tarzına uygun  coverlar da ekleyen Sepya İstanbul'un farklı mekanlarında sahne almaktadır.

Boğaziçi Üniversitesi Taşoda Stüdyo'sunda kurulan Sepya, kurulduğu tarihten itibaren provalarını bu stüdyoda sürdürmektedir. 

Herhangi bir medya yatırımı yapmadan Spotify'da iki aydan kısa bir sürede 20binden fazla birbirinden farklı dinleyiciye ulaştık, ilk teklimiz "Senin Gibi" 30 binden fazla dinlendi. Spotify'daki Turkey Viral 50 listesine iki kez giriş yaptık ve 1 hafta boyunca listede kaldık. 

Bu yıl içerisinde ikinci teklimizi çıkarmayı planlıyoruz. 2019'da albüm çalışmalarına başlayacağız. Aktif olarak konserler vermeye ve festivallerde yer almaya devam edeceğiz."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT