Serap Çiftçi

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2017 Çarşamba 10 Mayıs 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - Tam 28.50 TL İndirimli 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ May 10, 2017
Türk halk müziğinin en güzel örnekleri, 10 Mayıs'ta Serap Çiftçi ile Cemal Reşit Rey Konser Salonunda sizlere sunulacak.

Çok zengin bir ezgi literatürüne sahip olan Türk halk müziğinin tüm dünyaya dinletilmesi, tanıtılması ve sevdirilmesi ancak çok sesli müzik formuna taşınıp, icra edilip, sahnelendikçe mümkün olacaktır. Yaşadığımız toprakların ve kültürün zenginliği, müziğimiz üzerinde çok güçlü bir şekilde hissedilmektedir. Zengin kültürümüzün ezgilerini, ruhunu paylaşmak, Türkülerimizi yeni nesillere dinletmek, müziğimizi evrensel seviyede dünyaya tanıtmak ve kalıcılığını sağlamak amacıyla; Türk halk müziğinin en güzel örnekleri Serap Çiftçi ile Cemal Reşit Rey Konser Salonunda sizlere sunulacak.

Serap Çiftçi
İzmir ‘de doğan Serap Çiftçi, eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Prof. Sevda Aydan’ın öğrencisi olarak başlamış 1997 yılında mezun olmuştur. 1998 yılında Cemal Reşit Rey Operasında çeşitli müzikal konserlerde ve operalarda görev alan sanatçı, 1999 yılında Antalya Devlet Opera ve Bale’sine mezzo soprano olarak atanmıştır. Serap Çiftçi, 1999 yılından beri birçok operada solist olarak rol almış ve konserler vermiş, uluslararası birçok festivalde sahne almıştır.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT