Serhan Erkol Quartet

Tarihler: 31 Mayıs 2012 Perşembe ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Tam: 30,00 TL - Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2012 ~ May 31, 2012

Serhan Erkol (ts), Ercüment Orkut (p), Alper Yılmaz (b), Ediz Hafızoğlu (d).

Müzik eğitimine İzmir Dokuzeylül Üniversitesi, Buca Eğitim fakültesi müzik bölümünde başladı. Eğitimi süresince keman, piyano, şan ve yan flüt dersleri aldı. Tuğrul Göğüş yönetiminde, İzmir gençlik oda orkestrasında keman çaldı. Nefesli çalgılara ve caz müziğine olan ilgisi ile klarinet ve saksofon çalmaya başladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik bölümü caz saksofon üzerine eğitim veren tek okul olarak açıldığında, İstanbul’a yerleşmeye karar verdi ve burslu öğrenci olarak bu okula kabul edildi.

Bilgi Üniversitesi’nde, Ricky Ford, Lawrence “Butch” Morris, Donovan Mixon, Aydin Esen, Can Kozlu ve Ali Perret ile çalışma şansı buldu. Ricky Ford Orkestra, Donavan Mixon Quartet, Teneffüs ve birçok başka grup ile Türkiye ve Avrupa’da çesitli kulüpler ve festivallerde yer aldı.

Bilgi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Fullbright bursu ile New England Conservatory Contemporary Improvisation Master programına kabul edildi. Bu okulda Ran Blake, George Garzone, Peter Row, Jerry Bergonzi, Allen Chase, Joe Morris ve Anthony Coleman ile çalışma fırsatı buldu. Halen çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT