Serkan Çağrı & Rumeli Band

Tarihler: 15 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 15 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Punctum Performance

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Punctum Performance

Adres: İstiklal Cad. Atıf Yılmaz Sok. No:17/A Kat:3 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2010 ~ May 15, 2010

Geçmişten günümüze Rumeli adıyla bilinen topraklarda yaşamış ve yaşamakta olan halkların hüzünlerini, sevinçlerini, coşkularını müzikleriyle anlatan bir topluluk RUMELİ BAND.

Klarnetist Serkan ÇAĞRI nın girişimiyle biraraya gelen ve gün geçtikçe yükselen bir seyir izleyen RUMELİ BAND; Bulgar, Arnavut, Boşnak, Makedon, Roman, Yunan, Trakya gibi her köşesinde farklı bir zenginliğe sahip toprakların şarkılarını geleneğine bağlı bir anlayışla seslendirirken, dinleyicisini de bu kültürlere tanıklık etmeye davet ediyor.

Klarnet, trompet, akordeon, askı davul, darbuka gibi geleneksel enstrümanların yanısıra bas gitar, bateri ve keyboard gibi modern enstrümanların da yer aldığı orkestra, herbiri birbirinden yetenekli üç bayan vokale eşlik ediyor. Göçmen ruhların biraraya gelerek oluşturduğu bu sımsıcacık topluluk bireysel yaratıcılıkların ve etkin doğaçlamaların yaşanmışlıkları nasıl yeniden canlandırabileceğini de kanıtlıyor.

Doğup büyüdüğü Rumeli coğrafyasına ait müziklerle farklı kültürlere köprüler kurarak evrenseli yakalamayı amaç edinen klarnet virtüözü SERKAN ÇAĞRI’nın önderliğinde kurulan RUMELİ BAND, repertuarlarındaki şarkıları, ait oldukları kültürlerin ana dillerinde seslendirmeleri bakımından da dikkat çekiyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Organizasyon firması uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT