Shaft Blues & Jazz Club 24-30 Kasım Programı

Tarihler: 24 Kasım 2008 Pazartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Nereden Alınır: Shaft Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2008 ~ Kas 30, 2008
Shaft Blues & Jazz Club 24-30 Kasım Programı

24 Kasım Pazartesi
Saat:22:30
FULLYABANİ
FULLYABANİ, uzun yıllar projelerde müzik çalışmalarını sürdüren ve 2008`de bir araya gelen müzisyenlerden oluşuyor. Oluşum yeni olmasına rağmen tüm grup elemanları, geçmiş yıllardaki deneyimleri de birleştirip farklı tecrübeler ve tatlar yakalamayı başardı. Tarzını Rock, Funk, Alternatif sentezi olarak belirleyen FULLYABANİ cover şarkıların yanı sıra beste çalışmalarına da ağırlık veriyor. FullYabani: Önder PEKDOĞAN(Vokal), Mümtaz KARATAŞ(Gitar), Levent ŞARDAŞ(Bas), Serkan HAMAMCIOĞLU(Davul)
Giriş ücreti: Yok

25 Kasım Salı
Saat: 22:30
RÜYA
Shaft Blues & Jazz Club`ta NO WAY adıyla sahne alan grup bundan böyle Rüya adıyla sahnede. RÜYA: Kemal BOZKURT(Vokal, Bas gitar), Adil TURANLI(Gitar,Geri vokal), Taner Sar (Klavye), Barbaros AKBULUT(Davul)
Giriş ücreti: Yok

26 Kasım Çarşamba
Saat: 22:30
PEYK
İrfan Alış (vokal) ve Serdal Ersoy’un (gitar) İstanbul Ün. Kampüsü`nde tanışmasıyla grubun temelleri atıldı, 1995`te Ertan Çalışkan (davul), Özgür Ulusoy (keman,klavye), 2006’da ise Barış Tokgöz’ün (bas) katılımıyla grup kadrosunu oluşturdu.
Peyk’in melodik altyapısında; rock, blues, reggae hatta arabesk öğelere, ince keman ve piyano sololara rastlamak mümkün.
İlk klipleri Deniz Ensari ve Betül Akzambaklar tarafından "Suluşaka" için yapıldı, şu günlerde ise "Gidin" için ikinci klip çalışmasındalar. Grup ilk albümlerinin prodüktörlüğünü kendisi üstlenmiş. PEYK: İrfan Alış (vokal), Serdal Ersoy (gitar),Ertan Çalışkan (davul), Özgür Ulusoy (keman,klavye), Barış Tokgöz(bas)
http://www.peykweb.com/

Saat: 01:30
MURAT DURMAZ BAND
Karambol`den de tanınan Murat DURMAZ besteleri ve bildiğimiz şarkılar ile Shaft`ta...
MURAT DURMAZ BAND: Murat DURMAZ (Vokal, Gitar), Cem YALÇINKAYA(Gitar), Hakan GÜRBÜZ(Bas, Vokal), Cenkhan ALKAYA(Davul)
Giriş ücreti: Yok.

27 Kasım Perşembe
Saat: 23:30
GÜR AKAD BAND
Gür AKAD ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986`da Eurovision`da Türkiye`yi temsil etti. 1990`da da ikinci kez Roma`da Türkiye`yi temsil etti. Gür AKAD, yıllarca Barış MANÇO, Sezen AKSU, İlhan İREM, Ajda PEKKAN, Erkin KORAY, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel TÜZÜN, Çelik, Melih KİBAR, Zerrin ÖZER, Özlem TEKİN, Sertab ERENER, Sevingül BAHADIR ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı. Hala kendi grubu ile çalıp söyleyen Gür AKAD her perşembe Shaft`ta. Gür AKAD`a basta Çağatay ATEŞ, klavyede Bülent GÜVEN, davulda da Aydın ŞEREF eşlik ediyor.
Giriş ücreti: Yok.

28 Kasım Cuma
Saat: 22:30
BLUESAINT
Bluesaint 1998`dea Güray Oskay ve Kerem Köseoglu tarafindan kuruldu. Ali Polat ve Emre Büyükkalfa`nın katılımıyla kadrosunu tamamlayan Bluesaint 1999`dan beri canlı performanslarini sürdürmekte.
Popüler kültür içerisinde kendine çok az yer bulabilen bir müzik tarzi olan blues`a gönül veren grubun rock n`roll ve swinglerle süslü repertuvarı, aslen 1920`lerin delta köklerinden 80`lerin modern yorumlarina uzanan geniş bir blues yelpazesinden oluşuyor.
BLUESAINT: Güray OSKAY(Vokal, Gitar, Armonika), Emre BÜYÜKKALFA(Bas), Ali POLAT(Davul), Mehmet OZMAN(Saksofon), Serkan ÇİFTÇİ(Trompet), Özgür ŞENGÜL(Saksofon), Güven İLTER(Klavye), Tanju EREN(Gitar)

Saat: 01:30
MELİ
Meli TÜRKYILMAZ(Vokal), Adil TURANLI(Gitar), Başat KARAKAŞ(Bas), Güven ARAZ (Klavye), Güven ŞANCI (Davul)
Giriş ücreti: 15 YTL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 10 YTL (1 yerli içki dahil)

29 Kasım Cumartesi
Saat: 22:30
ROKA
Roka 2006`da Özge ve Efe`ce kuruldu.Özge`nin eski grup arkadaşları Özkan ve Erhan gruba dahil oldular. 2 aylık bir repertuar çalışmasından sonra Taksim`de sahne almaya başladılar.Roka`nın özelliği eski kafalı olması ve günümüz Alternatif Rock parçalarına repertuarında yer vermemesidir.Grubun beste çalışmaları başlamış olup, kayıtları devam etmektedir.ROKA: Vokal: Özge Yüksel, Gitar: Efe Ekşioğlu, Bas : Özkan Kaya, Davul: Erhan Ergünt

01:30
ACİL SERVİS
1992`de kurulan grup, sevilen rock parçalarıyla ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar`da sahne aldı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile bir çok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997`de ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümün ilk single`ı "Bebek" ile tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul`un dışında da sesini duyurdu.
ACİL SERVİS: Ertan KIZILTAN(Vokal), Orhan YOLSAL(Gitar, geri vokal), Çetin GÜNEY(Bas, geri vokal), Emre KARABULUT(Gitar) Soner DOĞANCA(Davul)
Giriş ücreti: 15 YTL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 10 YTL (1 yerli içki dahil)

30 Kasım Pazar
Saat: 22:30
ALİ ALTAY60`lardan günümüze Türkçe Rock

www.shaftclub.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT