Sibel Köse Quintet

Sibel Köse Quintet

Tarihler: 01 Kasım 2016 Salı ~ 01 Kasım 2016 Salı 01 Kasım 2016 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2016 ~ Kas 1, 2016
Sibel Köse Quintet, 1 Kasım'da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda müzikseverlerle buluşuyor.

Caz divaları anısına...

"Caz söyleyen bir kadın kadar tesirli pek az şey vardır insan ruhuna... Bir caz şarkıcısı, dilediğinde  hülyalara daldırır dinleyenleri; şefkatiyle sarmalayıp bulutların ötesine uzanan yolculuklara çıkarır. İstediğindeyse bir yumruk gibi iner masaya, insanlığı, yaşamı, düzeni, her şeyi sorgulatır. Hikayesiyle, dilinin ucundaki seslerle tarif ettiği duygu her neyse, kaçış yoktur ondan. Aksine, teslim olmak ve kendini bırakmaktır en iyisi, divanın benliğinden yayılan tınılara. İşte bize bu teslimiyeti öğreten Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Carmen Mc Rae, Anita O’Day ve Shirley Horn efsanelerine ithaf edilen bir gecede sahne alacak Sibel Köse. Mest edici şarkılara tenor saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Kürşad Deniz, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Cem Aksel eşlik edecek. Swing ile başlayıp Bebop ve sonrasındaki farklı dönem ve stillere uzanan retrospektif niteliğindeki konserde Quintet; American Songbook seçkilerinden Duke Ellington, Theolonious Monk, Lester Young, Cannonball Adderley, Dizzy Gillespie, Roy Haynes gibi ustaların eserlerine uzanan geniş bir yelpazeye yer verecek. Kalbinizdeki caz aşkını, yıldız tozuyla parlatmak için eşsiz bir geceye hazır olun."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- Yerler Numarasız oturmalıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT