Sıcak Çikolata - Birsen Ulucan Piyano

Tarihler: 17 Nisan 2013 Çarşamba ~ 17 Nisan 2013 Çarşamba 19:00

Yer: Martı İstanbul Hotel, İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2013 ~ Nis 17, 2013

5 yıl önce kurulan piyanist Birsen Ulucan'ın "Sıcak Çikolata" Piyano Sınıfı, 4-15 yaş arasındaki 12 çocuktan oluşmaktadır. Grup, kurulduğundan bu yana, Kadıköy Süreyya Operası, Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi, Muammer Karaca Tiyatrosu ile Kapadokya Klasik Keyifler Müzik Festivali’nde düzenli olarak konserler vermektedir.

Bu sınıfının özelliklerinden biri, öğrencilerin hiçbir özel  sınava tabi tutulmadan seçilmiş olmalarıdır. “Sıcak Çikolata” Piyano Sınıfı, her çocuğun müziğe yatkın olduğunu ve kendisini müzikle de ifade edebileceğini doğrulamaktır. Öncelikle solo piyano performanslarından oluşan bu konserlerde, keman sanatçıları Özcan ile Ayşen Ulucan'ın katkılarıyla, solo eserlerin yanı sıra oda müziği repertuarına da yer verilmeye başlandı. Ayrıca, Özcan Ulucan'ın keman öğrencileri de sürpriz konuklar olarak konserlerde yer aldı. Bunların yanı sıra, farklı müzik aletleri çalan velilerin çocuklarıyla birlikte müzik yapmaları, bu konserlere ayrı ve çok özel bir anlam kattı, dinleyicilerden büyük destek ve ilgi gördü.

Bu çalışmaları yürüten sanatçılar olarak inancımız, kapsamlı ve nitelikli bir müzik temeli yaratmak adına, çocuklardaki müziksel anlayışı ve uyumu küçük yaşlardan itibaren geliştirmektir.

"Sıcak Çikolata" Piyano Sınıfının temelini oluşturan anlayış, eğitim dogmaları ve yarışma ortamından uzak kalarak, her çocuğun kendine has karakteri doğrultusunda ve  teknik donanımla geliştirilen yeteneklerini, her insanın doğasında var olan hayal gücüyle özgür kılmaktır.

Çünkü müziğin ve bütün güzel sanatlarının asıl gayesi, özgün düşüncenin ve yaratıcı hayalin sonsuz özgürlüğünün farkına varmak ve yaşatmaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT