Sick Travellin World Tour 2013

Tarihler: 03 Mayıs 2013 Cuma ~ 03 Mayıs 2013 Cuma Saat: 23:30

Yer: İndigo

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Web: http://http://www.livingindigo.com/

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2013 ~ May 3, 2013

Fritz Kalkbrenner Live
Murat Uncuoğlu
Alican

Sosyalist prefabrik evlerde doğup büyüyen ve Berlin duvarının yıkılması ve sonrasında ortaya çıkan techno çılgınlığı ile utangaçlığını atmayı başaran genç bir müzisyen 3 Mayıs Cuma gecesi indigo'nun konuğu. Fritz Kalkbrenner!

1990'ların başında abisi Paul Kalkbrenner ve en iyi arkadaşı Sascha Funke çılgın techno ritmlerle insanları dans ettirmeye başlamışken, Fritz'in kahramanları Wu-Tang Clan, Eric B & Rakim gibi hiphop sanatçılarıydı. 1990'ların sonunda Berlin'in ünlü gece kulüpleri Tresor, Suicide Circus ve WMF'e kendini kaptıran Fritz, kendini techno müziğin içinde buldu. Önceleri prodüktörlük yerine vokaliyle Alexander Kowalski ve Monika Kruse gibi isimlerle çalışan Kalkbrenner, sonrasında abisiyle birlikte canlı performans için artık hazırdı. 

2008 Fritz için herşeyin değiştiği yıl oldu. Abisi Paul'un başrolde olduğu, ilerleyen zamanların kült filmi haline gelecek olan "Berlin Calling" için yaptıkları Sky and Sand Kalkbrenner kardeşlerin ilk projeleri oldu. Bu parçayla Fritz uluslarası anlamda üne kavuşurken, parça gelecek projelerin de mimarı oldu. 2010'da ilk albümü "Her Today Gone Tomorrow"u yakın arkadaşları Chopstik & Johnson'ın plak şirketi Suol'den yayınlayan Fritz Kalkbrenner, abisinin kanatlarından çıkarak kendi başına ilerleyebileceğini gösterdi. 

“Facing The Sun”, “Grove”, “Wes”, “Get A Life” ve “Train” gibi on milyonlara ulaşan parçaların sahibi olan Fritz Kalkbrenner, canlı performansıyla Sick Travellin' World Tour 2013 kapsamında 3 Mayıs Cuma gecesi indigo'da!

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT