Sinan Erşahin

Tarihler: 13 Nisan 2017 Perşembe ~ 13 Nisan 2017 Perşembe 13 Nisan 2017 18:00

Yer: Aynalı Geçit

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2017 ~ Nis 13, 2017
Sinan Erşahin, 13 Nisan'da Aynalı Geçit Sahnesi'nde!

Sinan Erşahin, Klasik Gitar
Gitar hayatına 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Gitar Bölümü’ne girerek başlayan Erşahin, daha sonra "Prag Music Academy" de (HAMU) burslu olarak Milan Zelenka'nın sınıfında performans programına kabul edildi. Prag'taki çalışmalarını başarıyla tamamladıktan sonra, İTÜ Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MİAM) ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimine devam etti. MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı' ndan Sanatta Yeterlik diploması ile mezun oldu.Türkiye’de ve yurtdışında önemli salonlarda birçok solo ve oda müziği konserleri veren Erşahin, Meksika-Morelia Gitar Festivali, İtalya-İmperia Gitar Festivali, Paris Gitar Festivali, İzmir-Karaburun Gitar Festivali, Ankara-Bilkent Gitar Günleri, Bakü Uluslararası Müzik Festivali ve daha birçok festival tarafından davet edilmiş konserler ve masterclass dersleri vermiş, yarışmalarda jüri üyeliği yapmıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde çok önemli şeflerle çalışmış, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Filarmonia İstanbul Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Eskişehir Belediye Senfoni orkestrası, CRR Senfoni Orkestrası, Bakü Filarmoni orkestrası gibi orkestralarla da solist sanatçı olarak konserler vermiştir. 2014 ve 2015 yıllarında düzenlenen 1. ve 2. CRR İstanbul Gitar Festivalleri’nin sanat koordinatörlüğünü üstlenen Sinan Erşahin, halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda doçent olarak öğretim üyeliği yapmakta olup, konser etkinliklerine devam etmektedir.

Konser Programı
I.Albeniz
Rumeros De La Caleta
Asturias

F. Tarrega
Grand Valse
Capricho Arabe

A.Pıazzola
A.Verano Portena
Liber Tango
ARA
J. Radrıgo Guitar Concerto ‘Aranjuez’
Allegro Con Spirito
Adagio
Allegro Gentile

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT