Smirnoff Nightlife Exchange Project: DJ Roisin Murphy

Tarihler: 12 Kasım 2011 Cumartesi ~ 12 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Adres: Küçük Bayram Sok. No.7 34340 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2011 ~ Kas 12, 2011

You Know Me Better ve Sing It Back gibi hit parçaların sahibi Roisin Murphy, Smirnoff Nightlife Exchange Project Partisinde DJ kabininde!

İstanbul, 12 Kasım Cumartesi günü, 50 ülkeden 50 şehirle birlikte aynı gün, aynı saatte, dünyanın en büyük partisine imza atmaya hazırlanıyor. Global çaptaki organizasyon için İstanbul da yine global çapta bir yıldız ağırlamaya hazırlanıyor. 90’ların en popüler dans gruplarından Moloko’nun solisti olarak ünlenen ve daha sonra yayınladığı solo albümleri ve single parçalarıyla kariyerine devam eden Roisin Murphy, İstanbullular için DJ setinin başına geçecek.

Sabahın ilk ışıklarına dek sürecek olan partide, Roisin Murphy’den önce davetlileri dansa hazırlayacak isim ise gece hayatının popüler ismi Oben Budak. Son dönemin en trendy partilerinde DJ’lik yapan Oben, geceye özel bir set hazırlıyor.

Roisin Murphy’den sonra İstanbul elektronik müzik sahnesinden Kitschcraft da DJ seti ile partiye devam edecek.

“Smirnoff Nightlife Exchange Project” organizasyonu kapsamında Buenos Aires ile eşleşen İstanbul’daki partinin konukları, Buenos Aires gece hayatında sıkça görülen elektro tango, fileteado art ve body painting uygulamaları ile yepyeni deneyimler yaşayacak. Konuklar, bir yandan ünlü fotoğraf sanatçısı Yağmur Kızılok’un Buenos Aires’te çektiği çok özel görüntüleri ilk defa görme şansına sahip olurken, bir yandan da üç farklı konseptte tasarlanmış barlarda sunulan özel kokteylleri deneme imkanı bulacaklar.

İstanbul, dünyanın en büyük partisi “Smirnoff Nightlife Exchange Project” (NEP) için 50 ülkeden 50 şehirle aynı anda bugüne dek görülmemiş bir eğlenceye adını yazdırıyor.

İstanbulluların dünya ile aynı anda uykusuz bir gece geçireceği “Smirnoff NEP” için “You Know Me Better” ve “Sing It Back” gibi hit parçaların sahibi Roisin Murphy İstanbul’a geliyor. 90’ların en popüler dans gruplarından Moloko’nun solisti olan Roisin Murphy, özel partilerde yaptığı DJ setlerle parti insanlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

12 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan partide Murphy’den önce, İstanbul gece hayatının son dönemdeki en renkli partilerinde DJ’lik yapan Oben Budak sahne alacak. Roisin Murphy’nin ısıtacağı sahnede daha sonra DJ seti ile yer alarak enerji dozunu biraz daha yükselten isim ise İstanbul elektronik müzik sahnesinden Kitschcraft olacak.

Dahası “Smirnoff NEP” kapsamında İstanbullular felekten bir Buenos Aires gecesi yaşarken, Buenos Airesliler de aynı gece bizzat İstanbulluların önerileriyle şekillenen “Smirnoff NEP” partisinde İstanbul gece hayatının tadına bakıyor olacaklar.

İstanbul Gecelerinin Müdavimleri Bu Partiyi Bekliyor!

Organizasyon kapsamında eşleşen Buenos Aires ve İstanbul, 12 Kasım gecesi için yaptıkları hazırlıkları tamamladı ve kendi gece yaşamı kültürlerini yansıtan benzersiz içeriklerle dolu iki ayrı parti organize etti. Sürprizlerle dolu bu partileri kendi aralarında değiş tokuş eden Buenos Aires ve İstanbul’da şimdi heyecan doruk noktasında. Sadece davetlilerin katılabildiği partide İstanbul gece yaşamının ünlü isimleri de bulunacak. Buenos Aireslilerin İstanbullular için kendi elleriyle hazırladığı parti, turistik değil, gerçek Arjantin eğlence kültürünün benzersiz yönlerini İstanbulluların da okyanusları aşmasına gerek olmadan dünya gözüyle görme fırsatı verecek.

Turistik Değil, Yüzde 100 Orijinal Buenos Aires Eğlencesi

Partiye katılan konuklar grup performansları öncesinde, warm-up alanındaki müziklerle yeni keşiflerde bulunacak. Elektro tango, fileteado art ve body painting gibi etkinliklerle yepyeni deneyimler yaşayacak olan partililer arasından ayrıca “gecenin en iyileri” de seçilecek. Birbirinden lezzetli, olağanüstü ve unutulmaz kokteyllere ev sahipliği yapacak olan üç ayrı konseptteki Buenos Aires, İstanbul ve International barları gece boyunca partililerin başından ayrılmayacağı yerlerin başında gelecek. Ayrıca, davetlilerin partinin tadını doya doya çıkarması için gece boyunca Water Bar’da sürekli olarak su da ikram ediliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT