Softa

Tarihler: 22 Ekim 2010 Cuma ~ 22 Ekim 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Pulp Live Music Club

Ücret: Ayakta: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Pulp Live Music Club

Adres: İmam Adnan Sok. Yeşilçam Sineması Üstü Kat 4 & 5 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 26 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2010 ~ Eki 22, 2010

2007 yılının sonlarında Ece ve Furkan tarafından kurulan grup bir kaç eleman değişikliğinden sonra son halini aldı. Kurulduğu ilk günden itibaren beste çalışmalarına ağırlık veren grup Ankara`nın önemli sahnelerinde çeşitli organizasyonlarda sahne aldı.

Tarz olarak punk, garage ve psychedelic öğeleri bünyesinde barındıran grup, kendilerinin uydurduğu Acid Punk terimini benimseyerek yaptığı müziğin bunu yansıttığına inanmaya başladı.

Vokal, elektro gitar, teremin ve tuşlu çalgıların Ece Özey`den sorulduğu grupta, Elektro gitarlar ve efektleri Furkan Güleray, Bas Gitarı Cumhur Kadıoğlu, Vurmalı çalgıları Canberk Hacıbaloğlu üstlenmekte.

SOFTA bu yıl UFO adlı ilk single’ını yayınladı ve şarkıya çekilen klip başta Dream TV olmak üzere bir çok müzik kanalında yayınlandı.

İlk Ankara dışı performansına 14, Tuborg Roxy Muzik Günleriyle başlayan grup burada sahnelediği performansıyla 1.lik ve Tuborg Özel Ödülüne layık görüldü. Daha sonra Foça Rock Tatili ile şehir dışı performanslarına devam eden grup 22 Ekim 2010 Cuma gecesi PULP’ta sahne alıyor!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 23:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT