Sokakta Hayat Var

Tarihler: 09 Ekim 2011 Pazar ~ 09 Ekim 2011 Pazar - Saat: 14:30

Yer: Kadıköy Güneşli Bahçe Sokak

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kadıköy Güneşli Bahçe Sokak, Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Efes Pilsen’in düzenlediği “Sokakta Hayat Var” etkinlikleri, açık havada eğlenmeyi seven tüm İstanbulluları, 9 Ekim Pazar günü Kadıköy Güneşli Bahçe Sokak’a davet ediyor.

“Sokakta Hayat Var” projesi, keyifli yaz mevsiminin sona erdiği şu günlerde açık havada müziğin ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen İstanbullular için mükemmel bir fırsat sunuyor. Efes Pilsen’in katkılarıyla 9 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan “Sokakta Hayat Var” partisi, hayatın dolu tarafını hep beraber kutlamak isteyen herkesi Kadıköy Güneşli Bahçe Sokak’ta buluşturacak.

“Sokakta Hayat Var” partisi ile sokakta dolu dolu müziğe ve eğlenceye merhaba diyecek olan katılımcılar, Carnaval Turko bandosu, konserler, çeşitli şovlar ve DJ&Anilive gösterisi ile açık havada eğlenmenin keyfini çıkaracaklar.

Circus ve son zamanların en popüler yerli gruplarından Model sahnede… Circus’un canlı sahne performansıyla başlayacak olan parti, son dönemin sevilen gruplarından Model’in vereceği konser ile devam edecek.

Bu Hayata Herkes Davetli!

Efes Pilsen’in ev sahipliğinde “Sokakta Hayat Var”, bu yaz geride bıraktığımız Nişantaşı Atiye Sokak ve İzmir Büyük Park partilerinden sonra şimdi de Kadıköy sokaklarına eğlenceyi taşıyacak. Tüm İstanbulluları renkli ve eğlenceli bir dünyada hayatın güzelliklerini paylaşmaya davet eden etkinliğe katılım ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Program

Sokak’ta Eğlence 14.30 – 17.30
Carnaval Turco Sokak Bandosu
Canlı Video-Art Performansı
İllüzyon Gösterisi
Sokak Lezzetleri
Tarot Falı
Gezici Fotoğraf Ekibi
Circus Konseri 18.30 – 20.00
Model Konseri 20.30 – 21.30
DJ Set 21.45 – 22.30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT