Solo Performans Geceleri: Gülcan Altan

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Nisan 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

Dünya Müzikleri Repertuarı ve Albümlerinden seçtikleri ile Solo Performans’ta!
Sahnesinde bugüne kadar alternatif müziğin bir çok ismini sürpriz konukları eşliğinde ağırlayan Beyoğlu’nun alternatif eğlencesi Solo Performans Geceleri ilerleyen günlerde yine Bahar ve Yaz günlerine yakışır etkinliklerle devam edecek. Bahar’ın ve Yaz’ın coşkusunu yaşamaya başlayacağız ilk heyecanımız ise bir kez izleyen ’in ikinci kez izlemek istediği alternatif müziğin tüm renklerini bir arada sunan çok değerli bir sanatçı: Gülcan Altan.

Dünya Müzikleri üzerine araştırmaları ve çalışmaları ile bilinen Altan, bu çalışmaların bir ürünü ve Çerkes kimliğinden hareketle öncelik olarak Çerkes Müzikleri ve Halk Şarkılarına yaptığı modern düzenlemelerle World Music kategorisinde değerlendirilen ve büyük ilgi gören bir albüm yayınladı.

İlk albümü Gülümser ve Çerkes müziklerinden oluşan albümü Gunef’te yer alan şarkılar dışında Altan Bistro Hayal'deki performansında her an; aralarında İspanyolca, Fransızca, Portekizce, İngilizce, Baskça, Rusça, İsveçce, Arapça, Süryanice, Ladino, Ermenice, Gürcüce, Rumca’nında bulunduğu şarkılarıyla dinleyicileri Dünya’nın bir yerinden alıp diğer yanına götürebilir.

Gülcan Altan’la bu benzersiz geceyi ve keyifli bir Dünya yolculuğunu yaşamak isteyen herkesi 20 Nisan’da Bistro Hayal Kahvesi’ndeki bu çok özel performansa bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT