Sonar Istanbul

Tarihler: 24 Mart 2017 Cuma ~ 25 Mart 2017 Cumartesi 24 Mart 20:00 - 25 Mart 04:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Çeşitli Mekanlar

Ücret: - 195.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2017 ~ Mar 25, 2017
Sónar Istanbul Festivali, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde meraklılarını bekliyor.

1994’ten beri gerçekleştirilen Sónar Festivali, benzersiz bir format ve içeriği sayesinde, avangard ve elektronik dans müziğinin en yeni trendlerini bir araya getirerek, deneyselliği elden bırakmayan, esnek bir doğaya sahip kültürel bir etkinliktir. 

Sónar İstanbul, Türkiye’de ilk kez Charm Music organizasyonu ve İstanbul’un en prestijli etkinlik kompleksi olan Zorlu Performans Sanatları Merkezi işbirliğiyle izleyicisi ile buluşacak.

5.000 kişilik kapasitesiyle iki gün boyunca eş zamanlı olarak 4 farklı sahnede konserlerin ve konferansların, ayrıca Zorlu PSM’nin tüm alanlarına yayılmış sergilerin, sanat ve teknoloji performanslarının gerçekleşeceği Sónar İstanbul, yerli ve yabancı sanatçılar ile İstanbullular’a şimdiye kadar hiç yaşamadıkları özgün bir deneyim imkânını sunacak.

- Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. - 18 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için,  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Bilet iadesi yapılmayacaktır. - Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. - 50 ml'den fazla olan her türlü parfüm ve deodorant festival alanına alınmayacaktır.- Yanıcı ve/veya patlayıcı sıvı veya gaz maddeler, biber gazı ve teaserlar festival alanına alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. - Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.Festival süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Kaybolan eşyalardan organizasyon sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT