Speed Metal Attack-1 Revisited

Tarihler: 02 Kasım 2018 Cuma ~ 02 Kasım 2018 Cuma 02 Kasım 2018 20:00

Yer: Moda Sahnesi

Ücret: - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2018 ~ Kas 2, 2018
"Speed Metal Attack-1 Revisited", 2 Kasım'da Moda Sahnesi'nde sizlerle...

"Bundan tam 30 yıl önce; 4 Kasım 1988 tarihinde, Kadıköy Moda Sineması’nda bir heavy metal konseri gerçekleşti. İstanbul’da ilk konserini Bağcılar’da bir düğün salonunda vermiş olan Pentagram’ın ikinci konseriydi bu. Konserde Pentagram’ın yanı sıra ilk konserini veren Metalium ve Metafor grupları vardı. “Speed Metal Attack-1” başlığıyla düzenlenen konser iş günü olan Cuma ve 16.30 gibi erken bir saatte başlamasına rağmen salonda 700 kişi vardı, bir o kadar kişi de dışarıda kaldı. Konser sonunda sinemanın tüm koltukları kırıldı ve maalesef bu yüzden uzunca bir süre heavy metal gruplarına sinemada konser yapmanın yolu kapandı. Öte yandan o ana kadar İngilizce sözlü yerli heavy metal gruplarının yaptığı en büyük ve en kalabalık konserdi bu. Bu yoğun ilgi bir süre sonra yapımcıların dikkatini çekti ve bu gruplara albüm çıkartabilmenin yolu açıldı. 

Tam 30 yıl sonra, 2 Kasım 2018 Cuma akşamı, aynı yerde, aynı gruplarla bu efsanevi konser yeniden yapılıyor. Türkiye’de ilk kez bir konserin anısına o konser tekrarlanıyor. Metafor grubu bu konser için yeniden toplandı, Pentagram ve Metalium grupları ise 30 yıl önceki konserdeki setlistlerine büyük ölçüde sadık kalarak şarkı listelerini oluşturdular. Dahası Pentagram’ın ilk albümünde vokalist olan gitarist Hakan Utangaç, o günlerin anısına bu konserin büyük bölümünde de vokalistliği üstlenecek. Metalium’un ise hiç beraber sahne almamış ilk kadrosu da birkaç şarkıda sahneye çıkacak.

30 yıldır “Efsanevi Moda Sineması Konseri” olarak anılan bu konserin tekrarı o günlerde yaşananları merak edenleri o günlere götürecek.

Yıllar boyu unutulmayacak bu konseri kaçırmayın."

- 18 yaş sınırı vardır. - Kapı açılışı: 20:00 - Etkinlik saati: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT