Stavroz at Xuma Village

Tarihler: 12 Ağustos 2019 Pazartesi ~ 12 Ağustos 2019 Pazartesi 12 Ağustos 2019 22:00

Yer: Xuma Village

Ücret: *Kombine bilet ile Stavroz, Satori ve Acid Pauli etkinliklerine katılabilirsiniz. Kombine Bilet (Stavroz, Satori ve Acid Pauli) - 300.00 TL Günlük Bilet - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2019 ~ Ağu 12, 2019
Stavroz, 12 Ağustos'ta Xuma Village sahnesinde...

House ritimlerini canlı perküsyonlar, devinimli baslar, gitar, klavye ve trompet unsurlarıyla çevreleyerek insan ruhunun inceliklerine dokunan, davetkar bir atmosfer kuran Stavroz, farklı ses boyutları yaratmaya yönelik bitmek bilmeyen iştahı sayesinde elektronik dans müziğini sınırların çok ötesine taşıyor. Grubun caz, folk ve world müzikten beslenen kompozisyonları, insanın aynı anda hem zihnini hem de vücudunu harekete geçiriyor.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinliğe 6 yaşından küçükler giremez, 6 yaşından büyükler bilete tabidir.- Etkinliğe evcil hayvan ile giriş yapılamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT