Suren Asatrya - Halkların Ezgisi Anadolu’nun Sesi

Suren Asatrya - Halkların Ezgisi Anadolu’nun Sesi

Tarihler: 26 Kasım 2017 Pazar ~ 26 Kasım 2017 Pazar 19:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2017 ~ Kas 26, 2017

Efsaneye göre Nuh Peygamber, Tufan’dan sonra Ağrı Dağı’nın tepesine gemisiyle oturmuş. İnsanlar orada tekrar çoğalmışlar. Duduk o zamanlardan beri kullanılan, hemen bütün üflemeli çalgıların da atası kabul edilen, tanrısal bir çalgı.

Bu çalgının ustalarından Suren Asatryan, Ermenistan’da yaşıyor ama 1994 yılından bugüne Türkiyeli müzikseverlerin de yakından tanıdığı ve sevdiği bir müzisyen. Sanatçının Türkiye’de yayımlanmış 7 albümü var.

 

İstanbul’da ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde çok sayıda konserler veren Suren Asatryan, bu konserinde Ermenistan’da müzik çalışmalarını birlikte sürdürdüğü müzisyen arkadaşları Gevorg Khachatryan, Gagik Hakhverdyan, Sargis Davtyan, Loris Nıkoghosyan ve Argam Nikoghosyam ile birlikte sahne alacaklar.

1994’den bugüne Türkiye’de Erkan Oğur, Şenol Filiz, Birol Yayla, Nida Ateş gibi  birçok Türkiyeli müzisyenle sahne alan Suren Asatryan'a bu konserinde Muammer Ketencoğlu, Göktuğ Çelik ve Volkan Üncivez eşlik edecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT