Taha Gürbüz

Tarihler: 12 Aralık 2015 Cumartesi ~ 12 Aralık 2015 Cumartesi 12 Aralık 2015 23:45

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 986 7373

Web: http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2015 ~ Ara 12, 2015
Rock müzik sanatçısı Taha Gürbüz, 12 Aralık'ta Kılçık Mekan'da sahne alıyor.

2008 yılına kadar beste yapmaya devam eden Taha Gürbüz, kurduğu Plaket adlı grupla; Teoman, Kurban, Hayko Cepkin gibi birçok kişiyi müzik piyasasına kazandıran 13. Roxy Müzik Günleri'ne katıldı. Yarışmada, sözü ve müziği kendisine ait olan üç şarkıyla Birincilik ve Tuborg Özel Ödülü'nü aldı. Sonrasında tiyatrolara ve çeşitli markaların tanıtım filmlerine müzikler yaptı. 2009 yılında Zampara adında bir grup kurdu ve grupla birlikte birçok mekanda sahne aldı.

Gürbüz, 2011 yılı başında Ulaş Engin ve Emrah Demiralp'le birlikte Jilet grubunu kurdu. Grup, Tamer Karadağlı'nın yönettiği Süper Türk adlı filme "Salla", "Fidayda" ve "Misket" adlı üç adet cover yaptı. Grup, 2012 yılında, albüme adını veren şarkı da dahil sözü-müziği Taha Gürbüz'e ait olan dört şarkının yanı sıra dört de cover'dan oluşan "Misk-i Amber" adlı albümü çıkardı. Taha Gürbüz aynı yıl, Beyaz Show'un yine söz ve müziği kendisine ait olan jenerik müziklerini hazırladı. Sonrasında grup olarak hem Beyaz Show'a konuk olan bazı sanatçılara sürpriz şarkılar hazırladılar, hem de bazı skeçlerin müziklerini yaptılar. Taha Gürbüz, Jilet grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde konser verdi ve Avrupa turnesi yaptı. 2013 yılında Ege Çubukçu'nun "Yolumuz Aynı" adlı single çalışmasına vokal yaptı.

Gürbüz, profesyonel hayatına farklı bir müzik anlayışıyla devam etmek istediği için 2014 yılında gruptan ayrıldı. Solo çalışmalarının ilk ürünü olarak; Erdal Akmaz’ın yazıp yönettiği, Clermont-Ferrand Uluslararası Kısa Film Festivali ile Lübnan Tripoli Film Festivali'nde seyirci karşısına çıkan Hır adlı kısa filmin müziğini yaptı. Ardından yakında piyasaya çıkacak "Manyak" adlı albümünde de yer alan "O Kadın" adlı şarkısına klip çekti ve sosyal medya üzerinden yayınladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT