Tamar Records Label Night: Apartmanlar, Make Mama Proud, Yangın, Gramafonia

Tarihler: 18 Mayıs 2022 Çarşamba ~ 18 Mayıs 2022 Çarşamba 19:45

Yer: Babylon

Ücret: Avantajlı Dönem Tam - 75.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2022 ~ May 18, 2022
Yerli bağımsız müzik sahnesinden ve yeraltı sahnesinden yükselen seslere kataloğunda yer veren Tamar Records’tan Apartmanlar, Yangın, Make Mama Proud ve Gramafonia ile 18 Mayıs akşamı buluşuyoruz!

Apartmanlar
İstanbul çıkışlı noise rock ve post punk grubu Apartmanlar, 2019’da Furkan Güleray ve Brek tarafından kuruldu. Birkan Başören, Dehan Kılınçarslan ve Deniz Braderin’in de katılımasıyla bugünkü halini alan ekip; karanlık ve gürültülü sound’larıyla ismini duyurdu. Kendi isimlerini taşıyan ilk kısaçalarlarını 2019 senesinde yayımlayan Apartmanlar; ikinci kısaçalarları “AŞKAŞKSEVGİSEVGİAŞKAŞK”ı Mart 2020’de dinleyicisiyle paylaştı. 

Yangın
Vokalde Theo Kaya, synth’lerde ve gitarda Bora Yavrucuk, davulda Yağız Nevzat İpek, gitarda Efe Sunlove ve bas gitarda Sarp Taha Gürkan’dan oluşan Yangın, 2019’un sonunda kuruldu. Kendi kuşağının sound’unu temsil ederken rock ve alternatif müzik sahnesine kendi yaklaşımlarını da getirmeyi isteyen grup; geçtiğimiz aylarda yayımladıkları “Hepsi Bu Kadar Mı?” kısaçalarlarıyla adından söz ettirdi. Yangın, henüz yayımlanmamış şarkılarından bir seçkiyi bu gecede dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Make Mama Proud
Deniz Yurtdaş, Kerem Çınar ve Emircan Dinler’den oluşan İstanbul çıkışlı stoner rock üçlüsü Make Mama Proud; 2018’den bu yana garage rock, stoner rock, desert rock ve blues etkili üretimleri ve performanslarıyla ismini duyurmayı başardı. Ekip, yayımladıkları bir albüm ve iki tekliyle beraber dönüştükleri yolculuğun sonucunda; geçtiğimiz Mart ayında yeni albümleri “Make Mama Proud II”yu paylaştı. Ezoterizm tabanlı kurgusal bir konsept üzerine kurulan albüm, kısa bir çizgi romanı da dinleyicileriyle buluşturuyor.  

Gramafonia
Adana doğumlu prodüktör, MC ve DJ Önder Kılınç’ın projesi olan Gramafonia, hip-hop kültürü etrafındaki çeşitli sound’lar ve trip-hop, lo-fi gibi türlerden besleniyor. Yerli bağımsız hip-hop sahnesinin dikkat çeken isimlerinden olan Gramafonia, müziğinde direnişi ve sistemi anlatıyor. 2012 yılında yer aldığı “Diren Müzik” toplama albümdeki “Yeşil Sermaye” parçasıyla İstanbul sahnesine adım adan prodüktör; “distopik, global zaman diliminde çok sesli bir bando” olarak resmettiği çıkış kısaçaları “Global Bando”yu 2021’in Mayıs ayında yayımladı.

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Tam - 75.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir. Pandemi Önlemleri kapsamında; - Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinlik’e katılacak katılımcıların girişte “Hayat Eve Sığar” uygulamasından HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. - HES kodunun gerekli bilgileri gösterebilmesi için izleyicilerin HES mobil uygulamasının güncel sürümünü indirerek “HES Kod Ayarları” bölümünde bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarını paylaşıma açmaları gerekmektedir. - Etkinlik’te bulunan herkesin yeme-içme süreci dışında ağız ve burnunu kapatacak şekilde maske takması zorunludur. Maskesi olmayan katılımcılar Etkinlik alanına alınmayacaktır. - Etkinlik alanı içerisinde sosyal mesafe kurallarına ve işaretçilerine uyulması, alan içindeki yönlendirme ve uyarı anonslarına dikkat edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT