Tamino

Tarihler: 18 Ekim 2019 Cuma ~ 18 Ekim 2019 Cuma 18 Ekim 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Ön Satış Ön Satış - 82.50 TL Tükendi18 Yaş Altı - 82.50 TL tükendi Genel Satış Son Dönem - 137.50 TL Son Dönem 18 Yaş Altı - 137.50 TL Genel Satış - 110.00 TL Tükendi Öğrenci - 93.50 TL Tükendi 18 Yaş Altı - 93.50 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2019 ~ Eki 18, 2019

“Dinleyenlerin “Jeff Buckley’nin veliahtı” olarak adlandırdığı dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Tamino sürükleyici vokal yeteneği ve hayran bırakan melankolisiyle 18 Ekim’de yeniden Zorlu PSM sahnesinde olacak!

*18 Ekim 2019 Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinliğin, bilet teslimat gişesinde yoğunluk yaşanacağından girişte beklememek adına biletlerinizi etkinlik gününden önce satış noktalarımızdan teslim almanızı önemle rica ederiz. Satış noktalarımızın listesi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.”

Tamino, tam adıyla Tamino Moharam Fouad, yarı Mısırlı yarı Belçikalı bir sanatçı. Bugünlerde çalışmalarına Antwerp’te devam eden müzisyen, henüz 21 yaşında çıkardığı ilk EP’si “Habibi” ile tüm dünyada adından söz ettirmeyi başardı.  Habibi, Tamino’nun sürükleyici naif vokalinin mükemmel bir örneğini sunarken aynı zamanda sanatçının birçok farklı ruh halinin ve becerisinin adeta izlenimci bir tablosunu da dinleyiciye sunuyor. Bugüne değin çıkardığı tüm parçalarında öne çıkan dürüst, içe dönük ama iddialı,  masalsı ama geleneksel karakter, Tamino’nun kendine has müzik doğasının elementlerini oluşturuyor.

Kapı Açılış 20:30
Tuğçe Şenoğul 21:00
Tamino 22:00

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 yaş altı seyirciler etkinliğe sahne üstünde sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir. Anne ve/veya baba dışındaki reşitlerin/büyüklerin refakati geçerli değildir.- 14-18 yaş arasındaki seyirciler anne/baba refakati olmadan "18 Yaş Altı Kategori" bileti alarak etkinliği uzak görüşlü oturmalı alandan takip edebilir.- 14 yaş altı seyirciler sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı, sınırlı sayıdaki kilitli dolaplarımıza ücretsiz bırakabilirsiniz. Dolapların dolması durumunda çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlerimize bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT