Tarkan Çakır - Egecan Türkoğlu

Tarihler: 09 Kasım 2019 Cumartesi ~ 09 Kasım 2019 Cumartesi 09 Kasım 2019 19:30

Yer: Barock Bar

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ahi Evran Cad. 42 Maslak 6, D:94 Maslak İstanbul

Telefon: (0212) 812 33 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2019 ~ Kas 9, 2019

Hep aynı şarkıların çalındığı cumartesilerden bıktınız mı?

Eskilerin sanayii bölgesi Maslak, İstanbul’un genişleyen sınırlarında giderek kalabalıklaşan bir iş ve yerleşim birimine dönüşüyor. Yeme içme ve sanatsal etkinliklerde önemli bir açığı kapatan Maslak 42 ‘de yer alan Barock Sahne hafta içi programlarına ek olarak cumartesi konserleriyle şehir içi kalabalığına girmek istemeyen bölge sakinlerine farklı ve güzel müzik dinleme imkanı sunuyor. Son yıllarda devamlı yeni şarkılar üreten ve kendi kitlesini oluşturan iki sanatçı aynı gün art arda Barock Sahne’ de olacak.

Tarkan Çakır
2013 yılında bestelerinden sekiz tanesinin akustik versiyonları ve geçmiş dönemlerinden dört şarkının eklenmesiyle "Tarkan Çakır" adlı ilk albümünü çıkaran ve o günden beri hiç ara vermeden besteler üreten İstanbul Ataköylü müzisyen uzun zamandır bir arada olduğu grup arkadaşları Z. Ali Cengiz (gitar) ve Ömer Taşkın (davul) ile birlikte bol bol konser vererek kaydedecekleri şarkıları kendi deyimleriyle ‘pişiriyorlar’, eskilerini de baharatlıyorlar. Dünyamız değişiyor, yeni bir yaşam ve yeni şarkılar…

Egecan Türkoğlu
Müzisyen bir ailenin ilk çocuğu olarak 1991 yılında dünyaya gelen Egecan Türkoğlu, ailesinden gelen bu genleri kendi müzik dünyasına taşıyor. İlk albümü ‘Uzun Yol’ u 2012 ‘de çıkaran genç sanatçının “Yalan Dünya” ve “Eski Derdim” şarkıları, 2013 yılında yapmış olduğu 'Yalnızlık Fısıltıları' albümünden de "Sen Gittiğinden Beri" şarkısı büyük beğeni topladıktan sonra   verdiği başarılı konseriyle seyirci kitlesini genişletti, ardından ‘Derviş’ albümünü yaptı. Gitarist olan kardeşi Efe Türkoğlu ile kurdukları grupla müzik yapan Egecan’ ın  “Nereye Kadar”,”Yalnızlık Zor”,”Tırlattım”,”Yaşamaya Değmez”,”Yürüyorum”, “Mavi Gökyüzü” adlı şarkıları single olarak çıktı. Kendi stüdyosunda sürekli yeni şarkılar kaydetmekte olan Egecan Türkoğlu eğitmenlik yapmakla birlikte sahne çalışmalarını da aksatmadan sürdürmektedir.

- Kapı açılış saati: 19.00- 18 Yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT