Tekfen Filarmoni Orkestrası & Kirill Gerstein

Tekfen Filarmoni Orkestrası & Kirill Gerstein

Tarihler: 06 Haziran 2022 Pazartesi ~ 06 Haziran 2022 Pazartesi 20:00

Yer: AKM - Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺475,00 2. Kategori - ₺375,00 3. Kategori - ₺300,00 4. Kategori - ₺200,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2022 ~ Haz 6, 2022

konserden önce ödül ve plaket töreni olacaktır. 50. istanbul müzik festivali onur ödülü özkan manav’a sunulacaktır.

Tekfen Filarmoni Orkestrası, İstanbul Müzik Festivali 2019-2022 Açılış Konseri Orkestrası’dır.

İstanbul Müzik Festivali 50. yılında! İKSV’nin ilk etkinliği ve tüm İstanbul Festivallerinin amiral gemisi olan, ilk kez 1973 yılında gerçekleşen Festival 50. yılında temasını İstanbul’a, zengin tarihi boyunca farklı kültürlere ev sahipliği yapan ve yarım asırdır festivallere adını veren, konserlerin ev sahibi olan bu güzel ve özel şehre adıyor. “İstanbul” temasıyla 50. İstanbul Müzik Festivali başlıyor!

Açılış Konseri’nde “Üç Denizin Sesi” olarak anılan, bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle adından gururla bahsettiren Tekfen Filarmoni Orkestrası, daimi şefi ve sanat direktörü Aziz Shokhakimov ile birlikte günümüzün yıldız piyanistlerinden Kirill Gerstein’a eşlik edecek.

Eleştirmenlerin dediği gibi “Gerstein, yarattığı kendine özgü ses dünyası ve son derece evrensel müzik anlayışıyla en ünlü klasik piyanistler sınıfına giriyor.”

Ferit Tüzün’ün 1958 yılında Brüksel’deki Dünya Fuarı’nda da seslendirilen ve büyük yankı uyandıran eseri Türk Kapriçyosu, Rachmaninov’un etkileyici Paganini’nin bir Teması üzerine Rapsodi’si ve aşkın müzikle buluştuğu, Bernstein’ın Batı Yakasının Hikâyesi’nden Senfonik Danslar’la İstanbul Müzik Festivali bir kez daha İstanbul’a merhaba diyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT