Temiz/Tırpan/Herreros

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi 22 Ekim 2016 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Tam - 55.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016
Okay Temiz, Tuluğ Tırpan & Juan Garcia-Herreros, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 22 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde…

"Farklı tarzları sahnede buluşturmayı seven üç önemli müzisyen, türler ötesi bir performans için bir araya geliyor. Vurmalı çalgılar üstadı olan öncü müzisyenlerden Okay Temiz, İsveç’te başlayan caz kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında yayımlanan 60’ın üzerinde albüme imza attı. Viyana Konservatuarı mezunu piyanist ve besteci Tuluğ Tırpan’ın ise seslendirilmiş senfonileri, oratoryosu, konçertosu ve oda orkestrası eserleri bulunmaktadır. Pek çok farklı müzik türünü bestelerinde entegre eden sanatçı, Amerikan cazı ve müzikallerini temel alarak çıktığı yolculukta Trilok Gurtu, Al di Meola, Dave Weckl, Mike Stern, İbrahim Maalouf gibi ünlü isimlerle birlikte sahne aldı. İkiliye, Türkiye’de de sıkça konser veren, ve ‘En İyi Latin Caz Albümü’ Grammy’si de bulunan Kolombiyalı bas gitarist Juan Garcia-Herreros eşlik edecek. Tarzlar arasında gezinen, doğaçlama dozu yüksek ve sürprizlere açık bir performansa hazırlıklı olun."

Vurmalı çalgılar: Okay Temiz
Piyano, tuşlu çalgılar: Sabri Tuluğ Tırpan
Bas gitar: Juan Garcia-Herreros

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT