The Away Days

The Away Days

Tarihler: 22 Nisan 2022 Cuma ~ 22 Nisan 2022 Cuma 20:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Genel Dönem - ₺130,00 Avantajlı Dönem - TÜKENDİ - ₺110,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2022 ~ Nis 22, 2022

kim?
Indie rock ve dream pop türünün dünyaya açılan yerli ismi.

ne yaptı?
ABD'de SXSW, İngiltere'de The Great Escape, Belçika’da Glimps ve Çek Cumhuriyeti'nde United Islands festivallerinde; Londra, Paris, Berlin gibi birçok Avrupa şehrinde konserleri doldurdu. Portishead, Massive Attack, Belle & Sebastian, Wild Beasts, Paul Banks, Unknown Mortal Orchestra, Owen Pallett, Local Natives, Morcheeba gibi gruplardan önce sahneye çıktı. The Independent, The Guardian, BBC Radio 1 ve KEXP gibi büyük medyaların desteğini aldı. Birçok teklinin ardından merakla beklenen ilk albümleri Dreamed at Dawn’u 2017 Mart’ında yayımladı; albümün lansman konserini Salon’da verdi. O günden bu yana bir Avrupa turnesi tamamlayan; “Designed”, “Sadness will last forever” ve “How Many Times”ı kaydeden grup, bugünlerde yeni bir döneme adım atıyor; konserlerinde hem henüz yayımlamadıkları yeni şarkıları hem de “Layers”, “World Horizon” gibi popüler şarkılarını çalıyor.

nasıl?
Akorlara yansıyan yerküre etrafındaki seyahatler; klasik indie-rock tınılarından shoegaze, dream pop ve saykedelik atmosferlerine geçişler.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik mekanında kadın - erkek eşitliğine önem verilmektedir.- Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız bistro düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Kapı Açılış Saati 20:00 Etkinlik Saati 21:00- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT