The Burn Baby Burn Tour

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 39,50 TL, Öğrenci: 29,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

Berlin underground müzik sahnesinden seslenen sıradışı müzisyenler Charm Music & GHETTO işbirliği ve Radyo Eksen’in katkılarıyla GHETTO’dalar… Berlin underground müzik kumpanyası, GHETTO`ya size gerceküstü bir gece yaşatmaya geliyor. Sıcakkanlı beat’ler, ruha işleyen vokaller, gerçeküstü görseller ve büyüleyici şarkılar eşliğinde kendinizi müziğin ritmine bırakacaksınız….

Khan

Kid & Khan (Kid Congo Powers ile birlikte), Global Electronic Network/Khan & Walker ve Legally Jammin gibi sayısız projede adı geçen nam-i diger Khan, "$100" ve "Up In Flames" gibi şarkılarıyla bilinen, elektronik disco-trash türünün öncüsü olmuş grup Captain Comatose’un kurucularından biri olarak da tanınıyor.

Kid Congo Powers

Zamanında `The Creeping Ritual`ı kurduktan ve ‘The Cramps’ ile birlikte sahne aldıktan sonra 1988 yılında ‘Nick Cave and the Bad Seeds’e katılan Powers, The Divine Horsemen, The Angels of Light, Die Haut ve The Fall gibi gruplarda da yer aldı.

Alexander Hacke & Danielle de Picciotto

Einstürzende Neubauten’in basçısı Alexander Hacke aynı zamanda Fatih Akın’ın ‘İstanbul Hatırası’ filminin de ana karakterlerinden biriydi. Danielle de Picciotto ise “Space Cowboys” ve Gudrun Gut’ın “Ocean Club” gruplarının vokalisti, Love Parade’in yaratıcılarından ve Berlin yeraltı dünyasının ikonik figürlerinden biri.

Chris Hughes

Once Upon A Time ve Hugo Race & The True Spirit’in kurucu üyelerinden Hughes, 1989’da Avrupa’ya gelmesiyle birlikte Nina Hagen, Mick Harvey, Nikki Sudden, Ralf Goldkind, Rowland S. Howard ve daha birçok sanatçıyla sahne aldı, kayıtlar yaptı.

Julee Cruise

Badalamenti ile birlikte David Lynch’in ‘Blue Velvet’ filmi için işbirliği yapan ve ‘Mysteries of Love’ı seslendiren Cruise’un ilk albümü ‘Floating Into the Night’, ‘James’ vokalisti Tim Booth ve Moby’nin favori albümlerinden biri. Aynı zamanda Moby ile birlikte ‘Drown Disco’yu da kaydeden Cruise sesini, David Lynch’in bir başka eseri ‘Twin Peaks’in soundtrack’inde de duyurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT