The Maccabees

Tarihler: 01 Aralık 2011 Perşembe ~ 01 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2011 ~ Ara 1, 2011

INDIE NATION BY NIKE ile sezonun ilk konseri!

Brighton’lı indie-rock beşlisi The Maccabees, Babylon’daki bu sezonun ilk konserini vermeye hazırlanıyor! İlk albümleri “Colour it In”’in çıkış parçası “First Love” ile listelere hızlı bir giriş yapan topluluğun bu başarısı bir sonraki single “About Your Dress”’in gördüğü yoğun ilgi ile devam etti.

İlk albümlerinin ardından Bloc Party ile beraber Amerika turnesine çıkan The Maccabees, şimdiye kadar birçok uluslararası festivalde sahne aldı ve dinleyici kitlesini genişletmeye devam etti.

BBC Radio 1’ın önde gelen DJ’lerinden Steve Lamacq’ın büyük desteğini alan grubun müzik çevrelerince birçok pozitif eleştiri alan ikinci albümleri “Wall of Arms” 2009 yılında piyasaya çıktı ve Artrocker tarafından “yılın en iyi albümü” seçildi.

NME dergisi tarafından da oldukça desteklenen The Maccabees, Roots Manuva gibi isimlerle de “ No Kind Words” isimli parçada ortak çalışmalarda bulundu.

2010 senesinde Shockwaves NME Awards turnesinde The Drums, The Big Pink ve Bombay Bicycle Club ile yer alan The Maccabees Türkiye’de ilk kez 1 Aralık 2011 akşamı Babylon sahnesinde gitar müziği sevenler için sağlam bir performansa imza atacak.

23.00 After Party by Club Bangkok

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT