The Real Group Turkey Tour - Ankara

Tarihler: 20 Aralık 2018 Perşembe ~ 20 Aralık 2018 Perşembe 20 Aralık 2018 20:30

Yer: MEB Şura Salonu

Ücret: 1. Kategori - 125.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2018 ~ Ara 20, 2018
Dünyada en çok tanınan A Capella gruplarından olan The Real Group,20 Aralık'ta Ankara’da sahneye çıkıyor.

"Dünyada en çok tanınan A Capella gruplarından olan The Real Group, kış ayına giriş yapacağımız 20 Aralık tarihinde muhteşem performansları ile içimizi ısıtmak için ilk defa Türkiye’de Ankara’da sahneye çıkıyor!

1984 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de kurulan The Real Group; hiçbir enstrüman kullanmadan sadece sesleriyle yaptıkları müziklerle; caz, pop ve halk müziği harmanlayarak dünya çapında dinleyici kitlesine sahip oldu ve modern A Capella’nın kilit taşlarından birisi haline geldi.

Pek çok eseri coverlayarak farklı dinleyenlerin dikkatini çekmektedir. Bir konserlerinde izleyicilerinden şarkı ismi ve şarkı stili söylemelerini istemiş ve ‘Yesterday’ şarksını ‘samba’ tarzında söyleyerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmışlardır. Aynı zamanda tüm dünya genelinde bilinen ‘Gangnam Style’ şarkısını da ‘Stockholm Style’ olarak coverlamış ve dinleyenler tarafından büyük beğeni toplamışlardır. ‘Nature Boy’, ‘Bad’, ‘Pass Me The Jazz’ isimli şarkıları en çok beğenilen şarkılarıdır.

Kuruldukları ilk zamandan itibaren ‘En İyi Caz Şarkısı’, ‘En İyi Kadın Vokalisti’, ‘En İyi Klasik Albüm’ ödüllerinin yanında pek çok bireysel ve grup olarak verilen ödülü birçok kez kazanmayı başarmışlardır. The Real Group’a 25. Yıl’ını kutlayan Orfeon Oda Korosu’da eşlik edecektir.

Ailecek keyifli izleyecek The Real Group’un bu muhteşem performansını sakın kaçırmayın! "

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser başlangıç: 20:30 - Etkinlik oturmalı düzende gerçekleştirilecektir.- 6 yaşından büyükler bilete tabidir.- 6 yaşından küçükler giremez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT