Töz Trio & Hezarfen Ensemble

Töz Trio & Hezarfen Ensemble

Tarihler: 24 Aralık 2021 Cuma ~ 24 Aralık 2021 Cuma 21:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Numaralı Oturma Düzeni - 75,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2021 ~ Ara 24, 2021

Uluslararası çapta tanınırlık, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji, her zaman canlılık… Hezarfen Ensemble, kendisiyle özdeşleşen birçok projeye imza atarken ve farklı icra koşullarına uyum sağlayabilmesindeki esnekliğiyle göze çarpıyor. Küçük oda müziği oluşumlarından geniş çalgısal gruplara; elektronik, edebiyat ve görsel sanatlardan dans, müzik tiyatrosu ve live videoya kadar ulaşan farklı sanatsal alanlar arasındaki bütünleşmelere; disiplinlerarası sahne prodüksiyonları ve kültürlerötesi inisiyatiflerden pedagojik ve müzik-kuramsal girişimlere kadar birçok planda verdikleri katkılarıyla Hezarfen, anavatanı Türkiye’deki çağdaş müzik yaşantısını köklü şekilde dönüştürüyor.

Türkiye’nin tecrübeli müzisyenlerinden Tamer Temel, Ercüment Orkut ve Cem Aksel’den oluşan TÖZ, caz ve çağdaş klasik müziğin kesiştiği performanslar sergileyen bir oluşum.

İnterlüdler hariç tüm besteleri Tamer Temel’e ait olan ilk albümleri A.K. Müzik etiketi ile yayınlanan üçlü, performanslarında yazılı müzikler kadar, bireysel veya kolektif doğaçlamalar içeren yapılarla, seyircilerini müzikal keşif süreçlerine tanık olmaya davet ediyor. Yakın zamanda ikinci stüdyo albümlerini kaydetmeye hazırlanan Töz Trio, bu albüm çalışmasında Hezarfen Ensemble ile işbirliği yaparak, dokuz müzisyenden oluşan bir kadroyla kaydedecekleri yeni müziklerini ilk defa Borusan Müzik Evi’nde seslendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT