Transglobal Underground

Tarihler: 21 Kasım 2008 Cuma ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 34,00 YTL, Öğrenci: 29,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi No: 10 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2008 ~ Kas 22, 2008

http://www.myspace.com/transglobalunderground
Unutulmaz performansları ile müzik dünyasının en büyük gruplarından Transglobal Underground GHETTO`da…
Tarih: 21 Kasım Cuma ve 22 Kasım Cumartesi Saat: 22:30
Geçtiğimiz sezon GHETTO`nun en unutulmaz gecelerinden biri şüphesiz, 2 günlük performansları ile Transglobal Underground`du. GHETTO, bağımsız müziğin en önemli multi-kulti gruplarından Transglobal Underground`u İstanbul`da tekrar konuk ediyor.

90′ların başında davul ve bass ayrı şeylerken, Asya müziği hâlâ egzotik sayılırken, dub ve reggae can çekişirken, Transglobal Underground, farklı geçmişler ve kültürlerden gelen değişken DJ, prodüktör ve müzisyen kadrosu ve tek bir tarza sıkıştırılmayı kabul etmeyen bir müzikal anlayış ile ortaya çıktı.
Farklı geçmişler ve kültürlerden gelen değişken DJ, prodüktör ve müzisyenlerden oluşan kadrosu ile inatçı bir şekilde bağımsız olan ve müzikal sınırlamaları kabul etmeyen grup, Brezilya perküsyonu ve gitar sololar içeren ilk dans hitleri "Temple Head" ile beklenilmeyen bir club hiti ortaya çıkarmışlardı. İlk albümleri "Dream of 100 Nations" Top 50 listelerine girdi ve indie listelerin başına oturdu. 90′ların ortalarında ambient ve trance gibi tarzların yeni fikirler için bir açıklık ortaya koymasıyla birlikte Transglobal Underground düşüncelerini müziğine daha rahat yansıtmaya başlamıştı.
Her albümünde birden fazla hit şarkıyı müzik dünyasına hediye eden Transglobal Underground, 2007 yılında 3 yıllık bir aradan sonra kendi plak şirketleri olan Mule Satellite Recordings`den 7. albümleri "Moonshout"`u çıkardı.

Grup, kurucu üyeler Tim Whelan (klavye/gitar) ve Hamilton Lee (davul/programlama) ve şu anki çekirdek üyeler Godfrey `Tuup` Duncan (vokaller ve kongalar), Sheema Mukherjee (sitar ve bass), Gurjit Sihra (dhol ve kaos pad) ve Ravinder Neiyyar (dhol ve tabla)`dan oluşuyor.
Transglobal Underground birçoğumuzun akıllarında yer etmiş diskografisinin geniş bir özetini İstanbullu müzikseverlerle paylaşırken Hindistan, Irak, Macaristan, Fransa, Brezilya, Portekiz, Senegal gibi birçok farklı ülke kültüründen ilham almış olan "Moonshout" adlı son albümlerinden parçalarla da bizlerle olacak.
www.ghettoist.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT