Trio Con Brio

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Kasım 2011 Çarşamba - Saat: 19:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall

Ücret: 25 TL - 20 TL - 5 TL

Nereden Alınır: Bogaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Bümed, www.bumed.org.tr

Adres: Albert Long Hall (BTS, Saatli Bina) Bebek İstanbul Bebek İstanbul

Telefon: 0212 350 58 00-132

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Kas 23, 2011

Finansbank’ın ana sponsorluğunda düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Konserleri 23 Kasım Çarşamba akşamı Kopenhag’dan gelen Trio Con Brio Grubu’nun “İki kere iki eşittir üç” konseri ile sürüyor.

Finansbank’ın ana sponsorluğunda düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Sonbahar Konserleri, Kopenhag’dan gelen konukları Trio Con Brio’nun dinletisi ile devam ediyor. Keman, viyolonsel ve piyanodan oluşan topluluk, 23 Kasım Çarşamba akşamı müzik tarihinin en alımlı üçlülerinden seçilmiş bir programla klasik müzik severlere unutulmaz dakikalar sunacak.

Trio Con Brio grubu, konserinde, Haydn’ın Çingene Üçlüsünü, Şostakoviç’in 2. Trio’sunu ve Schubert’in 1. Triosu’nu çalacak. 19.30’da başlayacak olan konserde, üçlünün büyülü notaları Albert Long Hall’un eşsiz atmosferinde hayat bulacak.

Trio con Brio Copenhagen

Trio con Brio Copenhagen Topluluğu, 1999 yılında Koreli kız kardeşler Soo-Jin ve Soo-Kyung Hong ile Soo Kyung’un Danimarkalı eşi Jens Elvekjaer tarafından kuruldu. 2002 yılında Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından Münih ARD yarışmasını kazandılar. Ardından İtalyan Premio Vittorio Gui’de, Norveç’in Trondheim Chamber Müzik Yarışması’nda ve Danimarka Radyo Yarışması’nda ödül aldılar. Amerika, Avrupa ve Asya’da dünyanın en önemli konser salonlarında büyük beğeniyle alkışlandılar.

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri Hakkında 15 yıldır düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, geçtiğimiz yıldan bu yana Finansbank tarafından destekleniyor. Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, her Çarşamba gecesi okulun Albert Long Hall adlı tarihi binasında öğrenci, öğretim üyesi ve İstanbullu müzikseverleri biraraya getiriyor. Albert Long Hall, eşsiz akustiği, 120 yıllık dev orgu, iki Steinway marka konser piyanosu ile hem dinleyicilerin hem de sahneye çıkan sanatçıların belleklerinde özel bir yer ediniyor.

Konser Programı

Haydn: Gypsy Trio Hob XV: 25
Şostakoviç: Trio No. 2 Mi Minor op 67
Schubert: Trio No. 1 in Si bemol Major D.898

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT