Trio Stradivarius

Trio Stradivarius

Tarihler: 25 Ocak 2023 Çarşamba ~ 25 Ocak 2023 Çarşamba 20:00

Yer: AKM - Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2023 ~ Oca 25, 2023

“SADECE ÇAYKOVSKİ”

Trio Stradivarius AKM ayrıcalığı ile İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor…

“Sadece Çaykovski” temasıyla Trio Stradivarius efsanevi besteci Pyotr İliç Çaykovski’nin oda müziğine kazandırdığı en seçkin eserlerden oluşan bir programla sahnede olacak. Üçlü çok nadir seslendirilen Çaykovski’nin başyapıtı “Piyano Üçlüsü Op.50” ile taçlandırarak İstanbullu müzikseverlerle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Çaykovski'nin “Piyano Üçlüsü Op.50”, bir baş yapıt olmasının yanı sıra gerçekten türünün tek örneğidir. 19. ve 20. yüzyıl Avrupalı trioların standart repertuarılarında ki diğer eserlerin çok ötesinde kendi niş kurgusu ve tarzı ile benzersizdir. Kalın, zengin dokuları, harika melodileri, etkili duygusallığı ve çağdaşlaşlarına nazaran kendine özgü yeni formu ile bestecinin adeta mükemmelliğinin karakteristiğidir, ve tam olarak Çaykovski'nin yaratıcılığından notalara dökülmesini istediğimiz her şeydir. Çaykovski kesin klasik şemalar hakkında endişelenmek yerine kendi yaratıcılığını takip eden içgüdü ve ilhamdan adeta akıyormuş gibi doğal görünen tınısıyla bu eserinde tüm dinleyenleri büyülemekte.

Her biri kendi enstrümanlarında solist virtüöz olan sanatçılar, kemancı Kirill Troussov, çellist Benedict Kloeckner ve piyanist Alexandra Troussova’dan kurulu Trio Stradivarius, bu eseri belki de hiç olmadığı kadar içeselleştilmiş bir duygusallıkta çalarak dinleyicileri bestecinin iç dünyasının derinlerine doğru bir yolculuğa çıkartacak.

Trio Stradivarius Çaykovski’nin tüm şaheserlerinin hepsinin bir arada çalınacağı bu konseri Çaykovski’ye adıyorlar.

Ara dahil yaklaşık 90’ sürer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT