Trubadoor

Tarihler: 15 Kasım 2008 Cumartesi ~ 15 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Peyote

Nereden Alınır: www.trubadoor.org

Adres: Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2008 ~ Kas 15, 2008
“AŞK ÇOCUKLARI” MERHABA DİYOR...
“Dile düşen şarkılarını kalplerinden koparak söylediler Onlar... Kavga yok, küfür yok dillerinde, sevgi için davet var şarkılarında... Aşkı çaldılar, söylediler bunun için ``AŞK ÇOÇUKLARI`` Onlar...”
AZİZE
Alternatif rock müziğine merhaba diyen genç grup Trubadoor*, yakında çıkacak ilk albümleri öncesinde, tanıtım amaçlı promo CD`sinde 3 şarkılarını radyolar ve kendi internet adresleri (www.trubadoor.org) aracılığı ile müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Emrah Aydınoğlu, Korkut Ünal ve Mete Turan`dan kurulu Trubadoor, alternatif müzikte çok yönlü kimliği ve kendi yazdığı söz ve besteleri ile dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı AZİZE`nin prodüktörlüğünde ve Şule Uslutekin-SU +PR`ın yapımcılığında gerçekleştirilen “AŞK ÇOCUKLARI” projesinde; albüm çıkışı öncesinde kitleler ile digital platformda buluşuyor.
Sırasıyla “Dinle”, “İmdat”, ve “Yorulma! Durulma! Oturma!” adlı şarkılarını içeren promo CD`de, tüm şarkıların söz-müzikleri AZİZE`ye, düzenlemeleri Emrah,Korkut ve Mete`ye ait.

EMRAH AYDINOĞLU (vokal, gitar, düzenleme) 26.02.1982`de İstanbul doğdu.15 yaşında gitar çalmaya, şarkı söylemeye başlayan Emrah, 2007`de İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünden mezun oldu. Grubun sahne performanslarında söyledikleri tüm İngilizce parçaların söz ve besteleri kendisine ait.

KORKUT ÜNAL (bas gitar, geri vokal, düzenleme) 25.02.1984`de İstanbul`da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümü ikinci sınıf öğrencisi. 6 yaşında piyano çalmaya, 13 yaşında klasik gitar dersleri almaya başladı. İstanbul Erkek Lisesi korosunda uzun yıllar şarkı söyleyen Korkut, bir süre KASDAV korosunda yer aldı.

METE TURAN (davul, geri vokal, düzenleme) 15 Mart 1975`de İstanbul`da doğdu. 7 yaşında piyano çalarak müziğe ilk adımını atan ve 15 yaşında davula yönelen Mete, Yeditepe Üniversitesi İktisat mezunu. Kendisi uzun yıllar Number 1 TV`de programcı olarak çalıştı ve bilişim sektörüyle ilgili konulara meraklı...

Grubun http://myspace.com/trubadooradresinde beste ve sözleri Emrah AYDINOĞLU`na ait "Supersonic", "Story" ve "Get up" adlı parçaları yer almakta. Trubadoor ile ilgili tüm gelişmeler www.trubadoor.org adresinden duyurulmakta.
*Trubadoor: Sokak çalgıcısı anlamına gelmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT