Tuborg Gold Presents Urban Bug Boat By Blow Vol.2

Tarihler: 08 Temmuz 2012 Pazar ~ 08 Temmuz 2012 Pazar 11:00

Yer: Urban Bug Teknesi

Ücret: 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Urban Bug Teknesi

Adres: Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2012 ~ Tem 8, 2012

Tuborg Gold ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Urban Bug boat by Blow Vol.2 sizleri İstanbul'da deniz, güneş, müzik ve eğlence ile bir araya getirerek günü birlik bir tatille hem şehrin stresinden arınmanıza hem de hafta sonunun yorgunluğunu atmanıza yardımcı olup haftaya enerji dolu başlamanızı sağlayacak.

8 Temmuz 2012 Pazar günü 11:00'da Kabataş'tan, 11:45'te ise Beylerbeyi'nden kalkış yapacak olan 40 metrelik NİS Teknesi Marmara Denizi ve Karadeniz arasındaki sakin ve huzurlu bir koyda demirlerini atacak ve eğlence başlayacak.

Aşçının hazırlayacağı kahvaltı ve öğle yemeği (salata, ızgara tabağı, pilav ve mevsim meyveleri) bilet fiyatına dahil olup, öğleden sonra hazırlanacak atıştırma tabakları (sucuk, patates tava, sigara böreği ve sosis) ise ekstra olarak ücretlendirilecektir.

Gün boyu yüzebileceğiniz, güneşlenebileceğiniz ve güzel müzikler eşliğinde dans edebileceğiniz Urban Bug by Blow Vol-2'in 11 saatlik dans maratonunun Dj leri ise;
Tangun
Badmonkey
Discolog
Beatporn
Beatgroove
Azun

Kalkış Saatleri;
11:00-Kabataş
11:45-Beylerbeyi

Dönüş Saatleri;
21:30-Beylerbeyi
22:00-Kabataş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT